Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura 71-76

Deja Vu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Czy ta aukcja też wam sie wydaje troche dziwna ? Troche tanio jak narazie 15 zł, a postać wygląda na więcej wartą.

Jak myślicie, warto kupić tą postać ? I ile ona jest mniej więcej warta ? Czemu tak tanio ?

Czy skille zaniżają tak wartość postaci ? Swoje odpowiedzi piszcie w komentarzach.

http://allegro.pl/me...2516869092.html

PS. Zapomniałem dodać, że całkowicie nie znam sie na jakichkolwiek cenach :)

Opublikowano

Ta aukcja to licytacja. Tutaj nie ma ceny, za którą od razu kupujesz.

Jeśli chodzi o surkę to nie polecam.

Słabe skille. Eq nawet nawet. 200KD? to jest majątek. Nie sądzę, że ktoś sprzedaje to z postacią.

Odradzam zakupu.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Jest to licytacja, a więc zaczyna się od 1zl, cena spokojnie dojdzie do 200zł.

200kd o_O Przecież jeden na allegro bodajże 3-5zł

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Debile nauczcie sie czytac ze zrozumieniem "Sam na tej postaci dropłem około 200 sztuk kamieni duchowych" on tyle dropnał a nie daje 200kd omg

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Popieram przedmówcę, jeśli by dodawał kamienie do postaci to ja bym kupił dla samych kamieni bo moim zdaniem postać śmieciowa. Fakt, posiada nawet, nawet to eq ale to kwestia tygodnia-dwóch i masz o dużo, dużo lepsze. Skile jak na ten poziom śmiechowe (tym bardziej że to Sura a więc KU nie kosztuje tak drogo). Dla mnie mógłby to być drop do DT, nic więcej. Nie polecam. Co do ceny to za 1,5-2dni będzie +150zł :) Moim zdaniem za taką cenę kupisz o dużo lepszą postać.

Opublikowano

tak jak piszą up to licytacja pewnie skończy się na 200 zł surką dorobisz sie łatwo na mapkach lecz jeśli są inne postki na servie którym potrzebujesz to weź sobie body. Rekawiczka z lasu i lecisz na 75 lv na metki morderstwa

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...