Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to się kupuje ?

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne dostaniesz spakowanego minecraft.jar... Jest to oszustwo bo nic nie pisze o GIFT KODZIE ! Radzę skopiować ten link np. na dyskietkę i wypierdolić w kosmos...

Najlepiej kupić na minecraft.net.

Proszę bardzo kilka komentarzy na temat jego konta:

!!! Sprzedający oferuje darmową grę. Dodatki z Google Images i instrukcja aktywowania kodu, którego nie ma !!! To nie jest pełna wersja gry - UWAŻAJCIE !!! Aukcja wystawiona dla przekrętu - żadnych zwrotów i do tego groźby-patrzcie inne negatywy !!!!
Sprzedający oferuje dostępną za darmo wersję Classic gry. Dodatki to nic innego jak paczka JPG-ów z Google Images i instrukcja aktywowania kodu, którego nie ma. To NIE jest pełna wersja gry, jak to usiłuje wmówić nam sprzedający.
nie polecam . gość sprzedaje coś w co można zagrać za darmo na oficjalnej stronie minecraft. brak jakiejkolwiek chęci do negocjowania zwrotu [sprzedający]

Jeśli nadal jesteś przekonany co do tej aukcji to jesteś po prostu moron'em...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Kupujesz gift code przez stronę, wybierasz płatność

- jeżeli przelew internetowy, to 5minut i masz gifta na mailu

- jeżeli przelew przez pocztę, to może parę dni potrwać.

00979453523907008934.png
Opublikowano

@SzukamMame nie doubleuj.

nie kupuj gifta na allegro bo za to mogą banowac konto Minecraft. lepiej przez minecraft.net kupić, płatność PayPal'em.

Opublikowano

NO, ok ale jak już mam tego gifta to co z nim zrobic ? :D Sory, że się pytam ale świeżak w minecrafcie jestem :P

Wpisujesz ten kod w odpowiedniej rubryce na swoim koncie na minecraft.net.

Opublikowano

Wchodzisz na www.minecraft.net, następnie się logujesz, potem w swoim koncie, potem wybierasz odpowiednią rubruczkę (chyba reedem), wpisujesz tam swój kod i masz już konto premium.

00979453523907008934.png
Opublikowano

I potem sciągam minecrafta tak ? A ja musze płacić co miesiąc czy raz i już ?

Już nic nie musisz płacić, wystarczająco zapłaciłeś za niego. :)

Po prostu możesz sobie spokojnie grać po ściągnięciu launchera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...