Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić yangi z allegro i nie zostać złapanym ?

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc takie pytanko chce kupić 1kkk- do 3-4 może to jest wielka suma więc jak by zobaczyli po logach ze takie yangi sie przelewają to pewnie by poleciał ban z yangami nigdy nie kupywałem więc nie wiem podajcie najleprze propozycje aby nie zostać złapanym ;P

Opublikowano

I nikomu o tym nie szpanuj co nie ??. Bo jak ktoś zobaczy że w 1 dzień gonisz z eq na któryś tam lv +6+7 a na drugi

dzień dajmy złota +9 fms sr 40% itd... to się ktoś kapnie co nie.

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Po prostu, nikomu się nie chwal i już. Oni nie dojdą do Ciebie że kupowałeś yangi jak kupisz od kogoś

kto się zna na sprzedawaniu. Ja np. sprzedawałem dużo na allegro np. kamienie duchowego i nikt

nigdy nie dostał bana. Kupuj postacią z 1lvl a potem ją skasuj i już. Ewentualnie możesz kupować kamienie duchowe

zamiast yangów. Kamienie są tańsze niż yangi i bardziej Ci się to opłaci.

HBV27j.png

Opublikowano

phi, ja na początku solara kupiłem 200kk, wybuliłem 270zł i jakoś nikt mnie nie złapał pomimo tego że gościu mi dał yang przez tobołek na ch2. xD

Miałem od razu tygre+9 FMS+9 i jakoś nic się nie stało.

Kupuj śmiało, ale przy odbieraniu yang idz noob harem bo ten który Ci sprzedaje może Cie wykablować :)

Opublikowano

ha no to ostatnie pytanko już nie bd robił nowego tematu to tu napisze mam 100euro co sie lepiej opłaca kupić yangi czy smy :D?

smy to niema żadnego bana ;P a yangi za 100? to już chyba by był cnie ;P

Opublikowano

Za 100 euro to wybonujesz eq na 5b i pozmieniasz na fajne bony i lepiej chyba na tym wyjdziesz, oczywiście jeżeli masz eq, jak nie to może być trochę ciężko, ale nie powinieneś mieć problemów z tym ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...