Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] jak zarabiać play4free funds

bataaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym moim sposobie ci nic nie zrobią ja używam na 5 kontach i robiłem po 2000 fundsów dziennie i nic.. bo to jest trudno wykryć lecz teraz moja karta sieciowa nie akceptuje połączenia VPN wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

dobry sposób.. ale przy mojej radiówce troche mi laguje ;d. macie jakieś konkretne działające ofety a przynanmniej czy pamięacie ?

21025763467572689828.png

Opublikowano

coś nie gra ... zarobiłem na tym sposobie już ponad 1k funds i teraz gdy łącze sie z amerykańskim ip to mnie przekierowuje do strony play4free.com.

21025763467572689828.png

Opublikowano

Pamiętać musicie, że pierw trzeba zrobic 2-3 ankiety na polskim ip, bo gdy zmienicie ip od razu macie perma na sponsorpaya i wtedy możecie sie całkowicie pozegnać z zarabianiem fundsów. Tyle ode mnie.

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Pamiętać musicie, że pierw trzeba zrobic 2-3 ankiety na polskim ip, bo gdy zmienicie ip od razu macie perma na sponsorpaya i wtedy możecie sie całkowicie pozegnać z zarabianiem fundsów. Tyle ode mnie.

Ban jest czasowy, także nie żegnamy się na zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...