Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który item dobonować?

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że conajmnije 1 dodanie bonu wyciągne (oddaje po komplecie na innej postaci)

I mam problem gdyż nie wiem co lepiej bonować?

Mam skrzydła +9 3b do pvp (um+) i tu jeśli by weszło 10 % lub to były by pro lub 10 kryta.

Lwia +9 nno 3b tu 4/5 mógł by się ukazać blok ciosów lub lud.

Czy jeśli bym miał więcej lepiej bonować stal +7 ?

Co wy byście wybrali.

PS. dodań 5 bonów mam full

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

pamietaj ze wkladany bonus nie wchodzi nigdy maksymalny wiec na 10 ludzi 10 kryta nie masz co liczyc :)

lepiej stalke w skrzydla nie inwestuj lepiej w skrzydla +9 wloz bony i zeby potem na bezduchy miec

Opublikowano

@UP Mi chodzi chociaż o 1 z tych bonów.

@@UP UP UP wątpie że z ok 10 skrzynek bd miał aż 4 bony ja licze na max 2-3

Wg chyba skrzydła.

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

@UP Mi chodzi chociaż o 1 z tych bonów.

no tak ale jak dodajesz bon to jego wartosc nigdy nie wejdzie maksymalna jezeli chcesz trafic ludzi albo kryta 10% do znow bedziesz musial zamieszac wszystkie bony

Opublikowano

O o tym nie wiedziałem "Lajk" leci

Opublikowano

Więc skrzydła raczej odpadają, co ci po następnym nie maksymalnym bonusie? Jeśli 1 bon to tarcze, więcej zdecydowanie stalka. Zawsze gdybyś miał tasować to w tarcze prędzej wejdą ci przydatne bony niż w skrzydła.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Skrzydeł nie tykam lux do pvp są mają spore umki (nie podam ze wzgl bezp.) Więc chyba dodam do tarczy jak bd 1-2 a jeśli 3+ to stal spróbuje, albo koledze boja za kase ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...