Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steve Jobs vs Bill Gates

Gość LastPhoenix450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coder jak zawsze jesteś za WP teraz bronisz androida i jestem z tobą. iGówno to tylko nieudolna droga marka która wszystko chce opatentować i zablokować inne firmy :)

Ceny Jabłka są za wysokie co do technologi w nich zawartych..

Co do tego że nigdy nie pracowałem na Macu.. Chuj bombki strzelał bo pracowałem i to nie raz. Szczerze to taki sprzęt nie jest nic warty bo to to samo co komputer za 2000 tyś z Allegro.

Amen.

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Apple nie jest innowacyjne? To dlaczego w Kalifornii toczy się proces pomiędzy samsungiem a applem? Samsung ukradł technologie multitouch, budowę ekranu o wysokiej rozdzielczości i wiele innych pomysłów w tym kopiuje ipada...

Zaloze sie, ze 98% obecnych tu "ekspertów" w życiu nie widziało Maca na oczy...

Ostatnio na komputery z programowaniem apple powstaje coraz więcej wirusów :) przed którymi komputery wgl nie są chronione bo głupie apple myślało że nikt nie zrobi wirusa... I co i stworzono botnet z komputerów mac + keyloggery i takie tam.... :) MS w wyprzedza apple w zabezpieczeniach... Takie coś co weszło na Maca nie przeszło by przez żadnego antyvirusa na PC czy nawet przez Fire Wall :)

Apple dopiero teraz zaczyna zabezpieczać swój system... bo nigdy przed tem nie miało do czynienia z virusami dlatego ich system jest dziurawy jak sito :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Apple jest w chuj lepsze od Androida, z iPod'em miałem do czynienia. O iMac'u tylko słyszałem, ale podobno o wiele wiele lepszy od dziurawego Windowsa ;).

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

@UP

Na windowsa jest Milion razy więcej wirusów niż na OSX :) i z tego miliona naprawdę nie wiele przechodzi ale najwięcej zależy od użytkownika :) A na OSX wystarczy że był jeden i od razu 700tyś maków stworzyło bot net :D :D System apple nie ma żadnych zabezpieczen przed virusami :) Śledź różne blogi na ten temat :)

PS: żeby wgrać piosenkę na iphona trzeba ją kupić w itunes :/ beka

@edit: Ja sam nie pamiętam dokładnie kiedy miałem jakiegoś virusa... Ale o ile miej więcej pamiętam będzie jeszcze za czasów kiedy nie miałem internetu więc minimum 5 lat.. I pamiętam że aż misuałem formata robić, tzn wujek :) Wystarczy rozsądnie korzystać z komputera nie akceptować wszystkiego co mamy na monitorze i mieć jakiegoś antyvirusa :)

Największą luką każdego systemu zabezpieczeń jest Człowiek !!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Linux i po problemie ^_^ Windows lami i tyle, ósmą wersję złamali przed pudełkową wersją 8S Jest dziurawy, gówniany i tyle. Opowiadają się za nim Ci których nie stać na faktycznie nowocześniejszy i lepszy sprzęt od Apple z którym nie mieli doczynienia. Ci co mają, wiedzą za co zapłacili i nie żałują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...