Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi na PL-a i PandoraMt2 za doladowania!

RainOverMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem fajna stronke co mozna kupic yangi na pandore i pla za doladowania kupilem jeden raz jak narazie i pan z obslugi sprzedal yangi na pla ale musze powiedziec ze trzeba chwile czekac ja czekalem 2 godziny az sie ktos odezwie czy wy tez tyle czekacie?

http://metinpl.webnode.com/

1315387402_pitbull.jpg

Opublikowano

Przecież to jest fake..Oni na oczy nie widzieli 1kkk na s26.

1kkk na serwerze Metin 2 PL (serwery od: 20s-27s) = platnosc to doladowanie za 5 zl z sieci Play lub przelew na konto PayPal na email: [email protected]

Więcej: strona.pl

A tak poza tym to nie ma serwera 27s ,na solarze 10kk kosztuje 13zł.Up nie dostałeś żadnych yang ,bo to twoja stronka :)

Opublikowano

Widać, że to twoja stronka lub jakiegoś twojego znajomego i po prostu chcesz ją zareklamować ale ludzie nie są głupi i myślę że się na te twoje stronki nie nabiorą, tyle na ten temat z mojej strony. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uważasz graczy Metina2 za jakiś idiotów.? Sorry, ludzie nie są tacy głupi jak myślisz...

Coming: Zakaz linków zewnętrznych w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...