Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy jest ...?

-_-NAZZZ-_-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam bota do DarkOrbit bo skończyła mi się licencja na ibot-a a mam konto na pl-3 top 30 ... jest jakiś bot za free lub jakieś cracki do expa lub zbierania skrzynek ... ctp ... plis o link oczywiście + dam ;)

Opublikowano

Jest darmowy do zbierani skrzynek nazywa sie boxy bot a jego strona to boxybot.net w soboty robi wrota alienow nie bije ale jak masz konto top 30 to polecam bardziej te platne kbot /ibot pbdo bot

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Ja mam konto w top 200 i nawet nie myśle żebym głównym kontem boxybotem bocił a co dopiero kontem w top 30 :O ! Zakup kbota tak będzie najlepiej

Opublikowano

Thx za odpowiedzi , narazie powinien wystarczyć ale musze poszukać crackOw do ibot-a lub kbota ...

nie ma crackow..

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

@up sa sa tylko nie umiesz znalezć zreszta ja też nie xD ale są nawet kiedyś miałem mogą być teraz niedziałające ale ogolnie cracki sa

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

co za idiota w ogóle bocic w top 100 jest bez sensu :O

3/4 kont z top 100 boci -_- Nie polecam BB do konta top30 szkoda się narażać, lepiej kbota kupić i mieć spokój. I nie ma cracków do k/ibota (patrząc, że kbot i ibot to dwie różnie rzeczy)

sygnacu.jpg

Opublikowano

co za idiota w ogóle bocic w top 100 jest bez sensu :O

W jakim Ty swiecie zyjesz ? u mnie na serwerze koles ktory lada dzien bedzie top1 zbiera codziennie skrzynki na bocie

Opublikowano

Po 1. to licencja na ibota mi się skończyła i szukałem na chwilkę zastępstwa jakiegoś , po 2 już mam golda i już nie będe miał z tym problemów po 3 terz się nie zgadzam żeby na skrzynki bota puszczać bo to na tym lvl-u i top 30 bezsensowne po 4.co do tego że powinienem znać wszystkie boty ... a kto powiedział że ja 24h na dobę w mpc forum siedzę , ostatnio na nim bylem jak pierwszy raz szukałem ibota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...