Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Airia - Resurrection [WL] [RP] [24/7]

malwewron

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

malwe no wez .... odbanuj ; ) tyle co bugowalem to tyle stracilem .... i to byl bug ze all wyjolem zeby mi nie znikly itemki bo mi zniklo z 15 diaxow ... 3 stacki zelaz 1,5 stacka zlota .... wiec ..... nawet to wez usun t bo to nie trza umiec bugowac to sie samo buguje ... i prosil bym o unbana ...

Aaaaa i jeszcze 1 rzecz po 1 nie ja tylko klonowalem ; ) wiec czemu tylko ja mam bana ????????????//

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię :Dawid

Nick :Davx

Coś o sobie: To jak się zachowywuję bardzo się różni od ilości moich wiosen i lat...

Opublikowano

Imi

ę

:Norbert i Maciek

Nick

:

Kiczu0700 i Maciek1923

:

14,14

Kr

ó

tko o sobie

:

gramy razem ze soba 2 lata i dlatego chcemy cos nowego

:)

Ateista or Milgaard

SZUKAJ MNIE NA PRIVIE :)

Lub na Metin2.us New World Niebiescy ^^SERDECZNIE ZAPRASZAM

Opublikowano

Malwe no co ci da ze mi dales bana .... i tak moge teraz napisac jak to sie robi i bedziesz musial dac kazdemu bana ... wiec ...

to nie ma sensu daliscie mi bana za glupiego buga i tak szrama ma wszystkie itemki : ) ja nie taki glupi ^_^

a mu nie mozecie dac bana bo nic nie zrobil ; D

Lares tez wie jak to sie robi i co ?? nie dasz mu bana .... czemu bo tego nie robi a moze robi ... to wez sie ogarnij i daj kazdemu bany; )

aa i daltego mu nie dasz bo khzae cos tam mod to jego kumpel ... to ja mam przesrane ... i tak poczekam na pawwita bo on ma tylko mikro z ogarnietych adminow .

Najpierw pomysl ze to sie samo robi a pozniej dawaj bany .... a nie ja sie czeeeeeeeeeeesto relogalem i czeeeeeeeeeeesto mi sie bugowalo .

Napewno ten post olejesz ?? czemu bo sie boisz i tyle mowic wam zeby to usunoc to wy nie i mnie wywala z serwera i zostaje w banku to samo

aha i teraz jak to napisalem usuniesz to bo moge kazdemu napisac .... jak sie buguje ..

no lool tyle pisalem i mi zjadlo all ;/

aaa ok juz jest .... teraz usuniesz bankiera i tak da sie zrobic jeszcze 1 buga jak chcesz moge to napisac zeby kazdy wiedzial ;)

wiec juz nie bede robil kont zeby wbic i ci jeczec ale poczekam na pawwita bo z nim mozna pogadac ; )

ee to jak cos .. to moje gg niech pawwit napisze :D do mnie bo chce z nim pogadac ... 42026820

Opublikowano

Uprzejmie chce cię poinformować o:

1.Ja jako admin posiadam narzędzia które pozwalają ocenić to co robisz i skąd pozyskałeś przedmioty.

2.Nie boje się banować i jeżeli znajdę do tego powód zrobię to.

3.Osoby które wymieniłeś może i wiedzą jak bugować ten system lecz twoje postępowanie wobec tego [afiszowanie się tym i brak reakcji na ostrzeżenia] skłonił się do podjęcia tej decyzji.

4.Bana nie otrzymałeś tylko za korzystanie z tego buga. Dostałeś go tez za Griefing , i wypowiedzi.

myślę że jasno przedstawiłem całą sprawę.

Opublikowano

Imię : Kamil

Nick : Reynevan

Krótko o sobie : Lubię rocka, metal, książki fantasy i jakiego dobrego rpg'ega ;D

Opublikowano

Uprzejmie chce cię poinformować o:

1.Ja jako admin posiadam narzędzia które pozwalają ocenić to co robisz i skąd pozyskałeś przedmioty.

2.Nie boje się banować i jeżeli znajdę do tego powód zrobię to.

3.Osoby które wymieniłeś może i wiedzą jak bugować ten system lecz twoje postępowanie wobec tego [afiszowanie się tym i brak reakcji na ostrzeżenia] skłonił się do podjęcia tej decyzji.

4.Bana nie otrzymałeś tylko za korzystanie z tego buga. Dostałeś go tez za Griefing , i wypowiedzi.

myślę że jasno przedstawiłem całą sprawę.

1 . wiem ze to masz i widziales ze jak mnie wywalilo to bralem z tego banku caly czas itemki .. no bo przeciez masz narzedzia .

2. wiem ze sie nie boisz ale to powod plugina bankier

3. tu nic nie napisze ;)

4 nic nie kradlem .. no moze na poczatku w krolestwie irilen ... ale tyle to bym oddal . a nawet to jak tam kradlem to byla tez twoja wina bo nie dales claima na caly zamek ..

Ps. wiec to oskarzenie bylo przez to bardziej ze chciales mnie sie pozbyc z serwa . a tak to mialbym

30% szans na bana ; )

aha ja chce wiedziec all szczegoly bana wbij na ts3 albo skype to moj wojtek20951 pokazesz mi all logi itd i dowody :)

Opublikowano

Tak, serwer utrzymany w klimacie średniowiecznym + klimat fantasy (magia itp.)

Neexo - Oczywiście winny w tej sprawie nie jest plugin, nikt nie dostał by bana za znajomość bugów. To, że wiesz jak kraść nie robi z Ciebie złodzieja. Może jeszcze powiesz, że przedmioty same ci do plecaka wpadały? Co to Laresa, to nie mój znajomy, tylko brat i to, że jestem moderatorem nie zwalnia go z przestrzegania regulaminu, mnie też nie. Może najwyższy czas dojrzeć i zacząć ponosić odpowiedzialność za swoje czyny?

eamovs.jpg

Opublikowano

Ale wiesz ... ja nic nie ukradlem ... ok tak wziolem troche itemkow z irilen jak nie bylo jescze clama ... ale nie bylo sytuacji ze zabieralem komus z skrzynki ... w ceniv wiec wiesz ... to jest oskarzenie mnie o nic ... a ten bug to polega na tym ...(napisze ci na pw :) )

masz tego buga ... i co to sie samo robi .... a tak serio to te diaxy zdobylem sam ... itemki z klonowanie to wiecej wyrzucalem : ) wiec chce wrocic na serwa bo podoba mi sie typ serwa a 2 takiego nie znajde wiec wiesz troche mi zalezy ...

Opublikowano

Nowych graczy prosiłbym o przyłączanie się do Ceniv, nie do Irilen, gdyż liczebnie ci drudzy zaczynają dominować ;] Dziękuję ;]

Opublikowano

Imię:Jakub

Nick:MakumbaPL

Wiek15

Krótko o sobie:

Gram już długo w mc i na rp więc ogarnięcie tutaj rozgrywki nie stanowi dla mnie problemu.

Opublikowano

ja w Ceniv jestem. Ale mam pytanie bo mam pole zrobić ale nie mogę nłotyki używać czy ktoś poda komende żeby być rolnikiem gótnikiem itp ?

Opublikowano

MakumbaPL-dodany

Jeśli chcesz użyć motyki musisz wpisać /hero choose Novice a potem /hero confirm.

Opublikowano

Ludzie pisza ze slabsze jest ceniv... (jakies noobki) zamiast sie wziasc w garsc to lamicie .. ja (rozq12) bylem jako 1 na serwie i rozwalalem irilen to czemu wy nie mozecie tego zrobic we 3 ?? nabijcie 50 lvl na moim spanwerze i lejcie ich bo to sa nieogary ... wiec nawet jak mam bana to ogarnijcie to bo mi obciach robicie ;) ; p to znaczy juz nie ale ... (nw jak to napisac) .

Wiem ze ten post bez sensu ; ) ale chce zeby ceniv bylo najlepsze nawet jak mam bana ; ) aha i pytanie do malwe kiedy pawwit wraca ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...