Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolling na Facebooku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam w ogóle nie rozumiem idei dodawania tysiąca zdjęć na fejsbuki i waszeklasy.

Jeżeli ktoś dodaje chujowe zdjęcie to powinien liczyć na chujowe oceny. Swoją drogą

bardzo fajna sprawa trollować kogoś i pisać z błędami. Po takim krótkim trollingu można szybko

ocenić kto ma jeszcze trochę oleju w głowie a kto nie. Zazwyczaj cymbały które piszą Ci żebyś się

nauczył pisać po polsku sami są ratowani tylko i wyłącznie przez autokorektę z przeglądarki która

poprawia wszystkie błędy.

HBV27j.png

Opublikowano

Najsłabszy rodzaj trollingu, widać nawet na YouTube, szczerze mówiąc to działa tylko na idiotów i nie wywołuje nawet większego flame waru.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

facebook nie jest głupotą. Portal ten jest po prostu "nadużywany" przez większość zakompleksionych nastolatek szukających miłości w zdjęciach pedałów z grzywkami, rurkami i kondomami na głowach.

Facebook jest przydatny w różnych dziedzinach, np: na wybranych profilach mam informacje bardzo rzetelne (nie to co TVN-y i inne lewackie TV), wiem co się dzieję np. w świecie kibicowskim (bo mnie akurat taki temat interesuje, niektórych to może interesować świat piłki nożnej albo samochodów - wiadomo), mogę pogadać ze starymi znajomymi, oraz np. zakupić jakiś produkt, dowiedzieć się o nim więcej.

Gówno to nie jest, ale niestety portal został opanowany przez ludzi którzy hmm... nie do końca chyba zdają sobie sprawę że do miłości, nie jest potrzebny internet a żeby pokazać się koleżankom z innej strony nie trzeba wstawiać zdjęć z ryjem jak cygan na bazarze.

To jest moje uzasadnienie gdy już zeszło ze mnie wszystko i piszę na spokojnie.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No ma prawo każdy udostępniać zdjęcia nikt nie mówi że nie, ale zeby te zdjęcia nie przekraczały nie wiem jak to nazwać "norm" etycznych i w ogóle, bo czasami jak patrze na te czarizardy to nóz mi sie w kieszeni sam otwiera

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

W końcu przekonałem się, że jednak nie jebie mi się we łbie. Jednak większość zaczyna się wkurwiać tak jak ja gdy widzi te śłit pizdy :D

11hbhnt.png

Opublikowano

@off

Nie wiem czy wiecie ale jest na ryjo książce jest grupa o nazwie MPC HEJT TEAM tylko ,że admin zmienił nazwę na MPC HiThere ΟΜΑΔΑ.

@topic

Młodzież zmierza w złym kierunku. Te Słit pokemony jak ktoś wcześniej napisał mają zrytą psychikę przez takie portale.

@CLS

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Kazde ma prawo udostepniac zdiecia jakie chce, jesli sie to komus nie podoba to niech nie patrzy, komentarze sa zbedne

Widać że jesteś jednym/ą z nich, bo komentarze są zbędne dla tych co dotąd mieli zdjęcia oceniane jako fajne,

ale znajdzie się taki człowiek który chce ci uświadomić że wyglądasz brzydko i znajomi piszą że fajne po to żeby ci smutno nie było.

Jak na przykład mi kumpel napisze "chujowe" to się śmieje sam z siebie ;D

Opublikowano

30231452f2a960287042a95ff2f83659.jpg?1326221610

Dodała by zdjęcie swojej pupy i ketchupu obok, pisali by że ładnie i pomysłowo... Po prostu chcą się dowartościować komentarzami... A jaka prawda jest każdy widzi. Ciekawe czy te jej "koleżanki" tak samo jej słodzą za jej plecami...

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Ja tylko dlatego mam fejsa żeby pogadać z fajnymi laskami. :)

Macie fotke mojego kolegi z fejsa, pośmiejcie się. :D

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/431126_226767240741651_877327385_n.jpg

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

W tej chwili co fotka była robiona się śmiał. ;)

Mamy takie brechty z niego na lekcjach że każdy spada z krzeseł. :D

On ma IQ poniżej 50 ...

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...