Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie 1vs1

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech, śmiać mi się chce z Waszych postów. Pomyślał, ktoś o geniuszu zła - Karthusie??

Załóżmy są 2 apteczki a jest 5 low hp, triple kill ...

Tyle na temat, pomyslcie, zanim coś napiszecie. Równie dobrze, karthus może inicjować, bo nawet jak zginie to żyje i daje tone wcisku ...

Opublikowano

Ech, śmiać mi się chce z Waszych postów. Pomyślał, ktoś o geniuszu zła - Karthusie??

Załóżmy są 2 apteczki a jest 5 low hp, triple kill ...

Tyle na temat, pomyslcie, zanim coś napiszecie. Równie dobrze, karthus może inicjować, bo nawet jak zginie to żyje i daje tone wcisku ...

Nie wiem czy zauważyłeś, ale w temacie pisze, że najlepiej jakby były głównie AD. A co do tematu to Jax, Xin

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś, ale w temacie pisze, że najlepiej jakby były głównie AD. A co do tematu to Jax, Xin

1) jest napisane

2) dobrze napisałeś "najlepiej jakby były głównie AD"

3) czytanie ze zrozumieniem się kłania

4) przeczytaj wszystko jeszcze raz.

Opublikowano

Talon, Shen, Lee Sin, Tyrndamer, Master Yi, Yorick, Poppy, Jax. Tak mi się wydaje. Polecam szczególnie jaxa myślę że na 1v1 będzie idealny ; ).

Opublikowano

Myślę, że dobry jest Jax. Z dobrym bulidem radzi sobie bardzo dobrze :) Jak dla mnie Nocturne daje rade w 1v1.

Wróciłem ;]

Opublikowano

jedno zasadnicze pytanie... przeciw komu ? jak grasz w lol-a juz dluzszy czas to wiesz pewnie ze jest cos takiego jak counter picki

ale tak jak chcesz miec cos dobrego 1-1 to: WW,yorick,trynda,jax,darius,trundle,

Opublikowano

Ja Ci polecam Master Yi jak dla mnie dobra postać 1v1 jak zresztą ktoś już wspomniał no i Jax też dobra postać :)

Myślę, że dobry jest Jax. Z dobrym bulidem radzi sobie bardzo dobrze :) Jak dla mnie Nocturne daje rade w 1v1.

Tak jak KonanPL napisał Jax z odpowiednim bulidem 1v1 też będzie dawał radę ;)

Pozdrawiam

aotiyg.jpg

Sygnaturka By Ja|Avek By Ja|

Opublikowano

na arene to master yi pod ap dobry heal dobry dmg rownież ww jest swietny bo ma heal nasus z swoim lifesteal oraz irelia glownie offtanki mundo tez daje rade oraz nidalle

Opublikowano

Ja polecam Akali, z ultem na low HP zowni prawie wszystkich.

Opublikowano

Garen nie jest zły pod AD , ale lepszym championem na 1v1 jest jax który ma stuna i nawet niezłą pasywkę i dmg. Jax robiony pod hybrydę jak najbardziej polecam.

Dobrymi postaciam 1v1 są też: Trynda,Sion,Olaf i Riven. Ogółem Solo Top sobie dobrze na 1vs1 poradzi ze wszystkim. :)

Opublikowano

malphite. early nie jest super, ale late full tank zjada całe hp na combo dla ap carry/ad carry, lub zwykłego AD + jest nie do zabicia.

Na pewno jest też zajebisty WW który kładzie yoricka jak stolca w kiblu, z oporem, ale jak już zgarniesz killa, to może on Ci wyjadać z dupy.

Jest jeszcze fizz który ciśnie większość charów swoim pojebanym dmg z Q i ulta + wyjebany w kosmos bufek W. E wiadomo, do uciekania/ gonienia.

Jest jeszcze fiddlestick, jak skoczy z ultem, nie ma szans, że nie zgarnie killa. + cały czas stoi na lini ze swoim wysysaniem.

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

a jeżeli chodzi ci o full ad garen to jest zły pomysł może ma duży dmg ale jest papierowy .

najlepszy garen jest pod offtanka <3

1vs1 zajebisty jest jax ;]

Opublikowano

Czy ktoś może podać parę postaci, które będą bardzo dobre do gier 1vs1 na arenie treningowej. Najlepiej gdyby były głównie AD. Moja najlepsza postać na tę mapę to Nasus/Varus i nie mam pomysłu jakie by jeszcze mogły sobie dawać tak radę jak on.

hyym... nasus to dobry wybór ale polecam też riven i jax
Opublikowano

Moim zdaniem Garena lepiej na tanka. A tak poza tym to trzeba grać tym co się umie :) Każdą postaciom można koksić :) Tyle na ten temat :P

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...