Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie 1vs1

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może podać parę postaci, które będą bardzo dobre do gier 1vs1 na arenie treningowej. Najlepiej gdyby były głównie AD. Moja najlepsza postać na tę mapę to Nasus/Varus i nie mam pomysłu jakie by jeszcze mogły sobie dawać tak radę jak on.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Tylko Yorick.

Nic nie kontruje go 1vs1.

Tristana w late pozdrawia.

Master,Udyr

Na Mastera kontrą jest rumble, nocturne. Udyra wystarczy trzymać na dystans.

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie, tu mówimy o 1vs1.

Po pierwsze yorick totalnie zowni tristane w early, mid. W late trist już nic nie zrobi mając 3 razy mniej farmy niż yorick i wszystkich inhibitorów.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Yorick zowni tristanę? Kpisz sobie ze mnie? Yorick melee stoi przy minionkach i dostaje dmg zawsze gdy tristana zlashituje. Gdyby połasił się o killa tristana zawsze ucieknie flash + w.

Opublikowano

Jax.Stun+dash do wroga robi swoje.

Jax.Stun+dash do wroga robi swoje.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Według Mnie bardzo dobrą postacią która rozwala system 1vs1 jest Sion, tak sion :) - stun, ulti i koleś Ci nic nie zrobi :)

Opublikowano

Morde,darius,riven,master,yorick,akali moim zdaniem dobre na 1 vs 1

btw. tak yorick owni tristane 1 vs 1 bo tristana to ad carry, potrzebuje farmy i killow a yorick skutecznie ją od tego odcina, w early tristana to holy shit with 0 dmg :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Najlepiej te postacie które maja heala nunu,trynda,olaf i ww.

Gram w: League of legends,tf2,duel of champions

Opublikowano

Yorick zowni tristanę? Kpisz sobie ze mnie? Yorick melee stoi przy minionkach i dostaje dmg zawsze gdy tristana zlashituje. Gdyby połasił się o killa tristana zawsze ucieknie flash + w.

Widać że jesteś jakmś fanboyem tristany, ale uwierz nie ma ona szans. Widać że mało grałeś z Yorickiem.

szybkie combo W+E, w slowuje, podchodzi i Q. Oczywiście zaraz powiesz że trist ucieknie. I własnie dlatego nie będzie miała farmy. Yorick będzie ją harrasował ghulami, a ona nic mu nie zrobi. Szczególnie jak będzie stakował armor, a będzie to robił bo to jest 1vs1.

Moze przyszłoby Ci do głowy ze Trist będzie stackowała armor i resisty ? Toż to nie będzie miała dmg.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Według mnie olaf darius i inne solo topy yorik

A co do dyskusji między yorikiem a tristaną to tutaj lepszy jest yorik z tego powodu że tri nie da rady podejść na minimalną odległość aby nie dostać i móc hitować do tego yorik wystakuje armor i na razie .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

No i nie zapominajmy że jeden duszek i cały harras trist idzie się pieprzyć ;)

Mam na myśli ghula głodu

....

I lold.
Opublikowano

ojapierdole od kiedy tris cisnie yoricka kiedy yorick ma swietne skille do outfarmienia wlasnie takich ad carry, i zadaje ladny damage najwiekszy ope shiet eve 1v1 btw countra na yoricka to itemy redukujace mu lifesteala.

Co do tematu to dobre picki sa jeszcze vayne budowana pod phantom, senguine blade, tak samo kennen ze wzgl na dystans normal hitow, tez jest dobry robiony pod ap aoe stuns

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko Yorick.

Nic nie kontruje go 1vs1.

Ogarnięty Cho / Nasus daje rade i nie mów mi, że Nasus gówno robi, bo go Yorick outfarmi, kty.

Riven / Irelia / Olaf.

@down

Czyli dla Ciebie Yorick to niezbalansowana postać, której nikt nie pokona, najs.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Cho i nasus mogą jedynie sobie lepiej radzić z Yorickiem, ale na pewno nie wygrać z nim lini.

Równie dobrze mogę powiedzieć że ogarnięty Yorick sobie poradzi z cho i nasusem...

....

I lold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...