Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy warto kupić te runki

McTwissT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie czy warto kupić Quiuntesence(duże) na lifesteal +2% czyli bym miał 6% lifesteal na sam początek

czy może normalne 2,25 attack damage .

Narazie mam tak rrunki na ad

czerwone - armor pene

zółte - armor

niebieksie - magic resist

LM7fs.jpg

Opublikowano

Lepiej ad.Łatwiej last hity idą oraz do op przeliczników troche doda.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jeżeli to ad carry ma być to niebieskie mresy per lvl polecam :) chyba, że support przeciwnika to ap z mocnym harrasem np. Sona :)

Szczerze to bym i marki i quinty dał na AD, albo przynajmniej jedne z nich - ale to już jak uważasz :) na pewno nie opłaca się tych na life steal (przynajmniej w earlygame są nieprzydatne) - drogie są bardzo, a ich użyteczność w early / midgame jest nie za specjalna. Może w late gdy już mamy konkret hity :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

zalezy kim grasz po za tym widze u ciebie runy uniwersalne a osobiscie wole full ad (+22 ad na start) z ktorymi swietnie sie gra postaciami ad carry (latwy Last hit i mocny dmg) a jak masz juz te runy to polecam ad bo 6 life steala duzo ci nie da a last hity beda latwiejsze dzieki temu 6 ad ;)

Opublikowano

Runy na lifesteal są dobre tylko na jungle na takiego np. nocturne, a jeśli chcesz grać na bot lane jako ad carry to lesze będą quinty ad.

Opublikowano

zalezy kim grasz po za tym widze u ciebie runy uniwersalne a osobiscie wole full ad (+22 ad na start) z ktorymi swietnie sie gra postaciami ad carry (latwy Last hit i mocny dmg) a jak masz juz te runy to polecam ad bo 6 life steala duzo ci nie da a last hity beda latwiejsze dzieki temu 6 ad ;)

Przypadkiem trafisz na vayne jako przeciwny ad carry, przypadkiem cie zestunuje i zejdziesz w pół sekundy na tych runach.

Opublikowano

ja mam uniwersalne AD :

czerwone : AD

Zółte : Armor

Niebieskie : Mres/lvl

Esencje : AD

nadają sie na off tanka , ad carry , tanky jungle itp :P nie mam czasu żeby grać 24/7 i złożyć 8 pełnych stron run do każdej roli i stylu dlatego kupuje uniwersalne .

PS: Dostałem nową range huehue :D

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Kolega up napisal ze ma runki full ad (22ad na start) najgorsza mozliwosc jaka istnieje ^^ są dobre tylko i wyłacznie do zrobienia FB na 1 lvl ( ale to i tak nie jest skuteczne bo przeciwnik z normalnymi runami ma ok 40-50 armoru na start wiec nawet tutaj skuteczniejsze jest armor pen )

Opublikowano

marki aromor pen i quitny attack dmg

to w większośći przypadków najlepsze rozwiązanie.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...