Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowienie na Wallhacku

MatiasekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie ,czy jak włączę wh + fb i ustawie go gdzieś w górach tam gdzie normalny gracz nie wejdzie to jest szansa ,że GM mnie wyczai ?

17029.gif

Bywalec
Opublikowano

Praktycznie jest to niemożliwe. Chyba,że będzie to późna godzina, lub mapka, na której zazwyczaj jest mało osób i po prostu admin wpisując komendę /u będzie się teleportował do wszystkich osób, które są online i Cię wyłapie.

Opublikowano

Nie możliwe. Gracz na mapce zobaczy żółtą kulkę to od razu hacker + jak chcesz w górach łowić?

M2Bob ,ale jak bym się gdzieś bardzo dyskretnie schował ?

17029.gif

Opublikowano

To nawet jeśli, to łów w tych górach gdy jest jak najwięcej osób np. w m1 (m1 to mapa na której będziesz łowił).

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

jakim cudem na m2bob? zawsze jak chce łowić na ziemi pisze "nie możesz tutaj łowić" .

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Zależy na jakim serverze grasz jeżeli gm są nastawienie na łapanie tych czitow to poszukaja se jak napisal na up na /u czy coś

ja gram na s6 i powiem ci ze tam mozesz łowic ile chcesz rzadko bywaja a co gorsza sprawdzaja

6iearp.gif Jestem Jaki Jestem :)
Opublikowano

GM może tyle rzeczy, że i tak może Ciebie przyłapać, wystarczy, że teraz to czyta i już wie, że trzeba będzie pochodzić sobie po górach ;)

ale jak schowasz się w dobrym miejscu to będą małe szanse, że Cie znajdzie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak widać sami geniusze FB się wypowiedzieli...

W 99-100% terenów górzystych lub w wodzie, po jednym z patchy, nie ma możliwości łowienia.

O ile na 'względnie płaskich' terenach można łowić na WH, to w górach pojawi się komunikat 'nie możesz tutaj łowić'.

Opublikowano

ja tam lowie na tym ch gdzie jest najwięcej osob lowi :) nie do wykrycia i ustaw spam bota np : sell buty 500pz :D albo niech pisze co 5min kurrrrrrrrr ale ryby slabo biorą :P i nikt nie zauwazy :)

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...