Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeśli Oicie Się Uleprzać;]

Drakness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli na privach boicie się uleprzać itemów np. Miecz nimfy +8 na +9 to jeśli na serwie jest do kupienia Magiczny Metal albo coś o podobnych właściwościach kupcie go a potem zdejmijcie Nimfe z siebie i przeciągnijcie ją na Nimfe - nawet jak zawiedzie nimfie nic się nie stanie a stracisz tylko kasę itp. do uleprzenia jej.

Pomogłem?Daj 5*;d

@EDIT

Sory za te Oicie jestem dziś śpiący bardzo xdd

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

Jeśli korzystasz z Windows Vista lub 7 naciśnij Alt+Shift+Pint Screen :]

Szukasz miłego,z poczuciem humoru GMa, który ma zawsze komendy pod ręką na swój serwer Metin2?To napisz już teraz do mnie PW ;)

beznazwydz.jpg

Opublikowano

Człowieku każdy debil to wie -.-,chęc nabicia posta jest niewyobrażalnie wielka ;/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

koles wiesz co bardzo pomogles...

kazde ulomne dziecko o tym wie ...

normlanie spam ze szok na tym forum

Opublikowano

Hmm... nie każdy wiesz?

A po co mi nabijać posty?

Mogę mieć i 1 posta i co ztego?

Ps. z jakiego anime sygna?xdd

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

Szukasz miłego,z poczuciem humoru GMa, który ma zawsze komendy pod ręką na swój serwer Metin2?To napisz już teraz do mnie PW ;)

beznazwydz.jpg

Opublikowano

Taak, widać to na dystans znajomy schemat. Debilny "tut". Oskarżanie go (słusznie) o bycie po prostu zbędnym tematem. Nagle autor nie ma żadnych argumentów obrony i zadaje pytanie z zupełnie innej beczki.

Ps. z jakiego anime sygna?xdd

Osoba pytana, jako człowiek raczej kulturalny odpowie mu, on jeszcze za to podziękuje, następnie zapyta kogoś innego o coś innego, ot, może z jakiej gry jest postać z mojej sygny?

Jak ja nie lubię pijawek....

reklama RMCF1902

Opublikowano
Taak, widać to na dystans znajomy schemat. Debilny "tut". Oskarżanie go (słusznie) o bycie po prostu zbędnym tematem. Nagle autor nie ma żadnych argumentów obrony i zadaje pytanie z zupełnie innej beczki.

Osoba pytana, jako człowiek raczej kulturalny odpowie mu, on jeszcze za to podziękuje, następnie zapyta kogoś innego o coś innego, ot, może z jakiej gry jest postać z mojej sygny?

Jak ja nie lubię pijawek....

Wcale nie... spodobała mi się bo wydaje się fajna xdd

@UP

Tak bo wydaje się fajne anime xdd

Z góry THX

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

beznazwydz.jpg

Opublikowano

Sygna to z Naruto,a ten znaczek z Katekyo Hitman Reborn ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@Up

eee mu chodziło o ten znaczek bo napisał na pw ;]

@Top

To kto to wreście zamknie?

Opublikowano

Nie no, super! Nie wiedziałem! 1*.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

niektorzy nie wiedza -.-

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

mount zdecyduje moze mount ma siostre i siostrze sie to spyta to podepnie MOUNT ?NIE SPIJ!

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...