Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champions #

Gnabry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Raay

2 Heniek

3 PiecuPL

4 SynekMTG

5 byku121

6 Ultear

7 Vantos

8 Harnasiek

9 Krycha1996

10 Aurille

11 Kokosz

12 D4wid3k

13 nn49261111

14 xDeStRuCtx

15 TheProcekAMD

16 BR3ND

17 Woonsz

18 Xamizo

19 Cristiano.

20 Masert

21 Shield

22 Mostro

23 Mirasek

24 Cesarek

25 Kierzek

26 Patrykkos

27 Antix

28 Neonye_

29 Dezydery

30 PanZycia

31 AdzikXD

32 Pexiak

33 9diablo9

34 Rugharingh

Chyba dobrze policzyłem?

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Pomyliłem się w obliczeniach, zapisałem o 2 osoby za dużo i dwie ostatnie które zapisały się musiałem usunąć.

Diablo zapisz się do drugiego konkursu haxball który jeszcze jest, zapiszę Ciebie tutaj jako rezerwe.

Rezerwy: 9diablo9, kamadro, lord zibi.

Koniec ZAPISÓW!

Bywalec
Opublikowano

Organizacja konkursu masakryczna, z nikim nie da się spokojnie dogadać,lecą cały czas wulgaryzmy, nie zamierzam brać udziały w tak irytującym zachowaniu organizatora.

Mam nadzieję,że konkurs organizowany przez Bambosa bardziej wypali.

Greetings.

Opublikowano

Ewidentnie nie potrafisz przegrywać. Na początku było na moim hoście, od razu chciałeś zmiane, więc zrobiliśmy na Twoim gdzie każdy miał ping powyżej 200, jednak Piecu z Tobą wygrał.

Po czym Piecu założył pokój, w którym u mnie i u innej osoby był stały ping 80, a Ty mówiłeś, że 1k i nie da się grać, zawsze gdy poprosiłem o screena mówiłeś, że już spadł i tak non stop.

Zdecyduj się najpierw, bo to nie wina hosta jak masz u każdej osoby lagi, a inni mają większy ping.

Opublikowano

Ja ciebie nie rozumiem... Na początku chcieliśmy grać u Ray'a ale zmieniły się plany i za zgodą graliśmy na twoim room'ie mimo, iż miałem ping 300/1000+ grałem, a ty hostując room miałeś 0 ping'u przegrałeś... Potem przenieśliśmy się na mojego room'a, miałeś ping 300, a ja w ten czas 0 ale ty się nie zgodziłeś i sam zaproponowałeś grę i Ray'a i się zgodziłem, więc się przenieśliśmy. Zaczęliśmy grać miałeś ping 67 sam mówiłeś, a jak ja strzelałem gole nagle mówiłeś, że masz już ping 1000 mimo iż ani razu cię nie rzucało...

Opublikowano

@Up1,2 To samo mogę powiedzieć. To już nie sprawa organizatora czy ktoś ma problemy z internetem. Host był bardzo dobry zarówno u mnie, Pieca i Raaya. Każdy miał ping -100 a ty 1k. Tu coś było nie tak. Nie zrzucaj na organizację tylko popatrz na siebie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...