Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot i informacja

aspion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy informacje o dostępności Kbota są gdzieś przekazywane? Przykładowo, czy Iwan podaje je gdzieś na twitterze, czy cokolwiek? Lub chociaż podany przybliżony czas aktualizacji [dzięki bogu, trial od Ibota się przydał].

Opublikowano

Nigdzie to nie jest podawane. Wczoraj Ivan pisał mi, że najszybciej jak to możliwe się weźmie za aktualizacje.

Opublikowano

Kbot bedzie dostepny w poniedzialek z tego co zdolalem sie dowiedziec a szkoda bo kupilem podwajacz na 3 dni tuz przed aktualizacja ;/

Ciekawe skąd to wiesz...

A poza tym Ivan zawsze na pytanie kiedy będzie bot pisze soon.

sygnacu.jpg

Opublikowano

@UP i u sie mylisz bo napisal ze postara sie na dzisiaj zrobic bo wczoraj nie mial czasu ale z tego co mi sie wydaje to nie zrobi dzisiaj(a jesli nie dzisiaj to tymbardziej jutro wiec ostatecznie powinienem byc w poniedzialek) a jesli zrobi dzisiaj to wieczorem(ok. 22)

Opublikowano

Mi również napisał przed chwilą, że postara się dzisiaj, jak nie to jutro, maksimum po jutrze.

Zamykam, KBot będzie w najbliższym możliwym czasie zaktualizowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...