Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie vote kick

kondi80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli jakiejś drużynie będą brakować 2 rundy do końca gry to kick'anie jest automatycznie wyłączone

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie chodzi o to. Codziennie gram na 16 i przy full roomie nie da się kikać nawet na początku gry. Pisze Currently, canot vote(sry jeżeli źle napisałem)

Opublikowano

Jeżeli jest Super Master prawdopodobnie wyłączył kick'anie

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ale was teraz zaskoczę :P na ffa jest możliwość kikania.

Jeśli chodzi o kikanie z Expo.. to jak masz 2 rundy do końca to się nie da (trochę zjeb*li).

Możliwe że inna strona kicka, na 16 bardzo często się to zdarza, ale sam ostatnio chyba od 2 dni jakoś nikogo nie kikłem :D nie wiem czy znowu jakiś problem, czy tylko inna strona była szybsza.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

@up

To może nam opowiesz jak wywalić kogoś na FFA w trakcie gry ?

MAL

Opublikowano

2up no wlasnie chetnie poczytamy twoje przemyslenia ;d ja czasami tez nie moge kiknac nikogo ale bardzo rzadko sie to dzieje i tez mam taki napis. zazwyczaj wtedy jak padne a ktos inny robi vot'a wiec po respie nawet nie widzisz kogo chca kikac i moze wtedy probujesz.

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

A no właśnie teraz zrozumiałem tą złą wiadomość, która pisze jak próbujesz kicknąć :). To właśnie oznacza, że ktoś kick'a już ,ale ty akurat tego nie widzisz, bo nie żyjesz lub coś w tym rodzaju

MAL

Opublikowano

ehh

Nie mogę kikać nawet jak nikt inny nie kika. Zawsze jestem masterem i nie mogę kickać chociaż niczego nie wyłączałem. Prawdę mówiąc nawet nie wiem gdzie to wyłączyć ... Nigdzie nie widzę tej opcji. Raz mogę kickać a raz nie. Nie wiem o co chodzi bo jak wchodze do jakiegoś rooma to czasami też nie mogą nikogo kiknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...