Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] kickanie na Free For All (ffa)

PoProstuJarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Tut]-Jak kickać na FFA ?

Nie wiem czy spotkaliście się z takim przypadkiem że podczas gry na FFA ktoś kogoś kickał. Jeśli nie, to was o czymś uświadomię.

FFa- Jak na tym kickać, podobnie jak na zwykłej rozgrywce. Gdy mamy rooma na 8 osób, i np po stronie derberan są 4 osoby to możecie normalnie kickać jedną osobe z waszego temu czyli tak jakby derberan. Tak samo jest z osobą która jest w Twoim teamie, może Ci zebrać ammo i dostaniesz ptk.

Ale co do kickania, przedstawię wam to w przykładzie.

Jedna strona (Debaran) Gracze:

Jarek

Michał

Paweł

Łukasz

Strona Niu Gracze:

Kamil

Tomek

Maciej

Artur

Prawa strona (niu) może kickać jedną z tych imion które podałem, a lewa (derby) też jedną z nich.

Starałem się to opisać mniej więcej dokładnie żeby każdy zrozumiał, Trochę zaspany jestem i mogło mi coś umknąć..

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

A ja wiem o co chodzi ^^ Chyba chodzi o podział stron PRZED rozpoczęciem gry i jak jest się z prawej to można kickać nicki , które były z prawej i to samo po lewej tak ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@up właśnie tak.

jeśli jesteś po prawej stronie z innymi graczami, to możesz ich kickać, tylko musisz pamiętać którzy to. Wypróbuj to, wbij na FFA i jeśli po twojej stronie będzie 4 graczy zapamiętaj jednego i wypróbuj :)

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

@Up to chyba też zadziała :P

Potwierdzam to działa :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

I to jest tut? A co do pytań to jest że możesz kicknąć tylko 4 z 8,masz 8 graczy i połowa jest w twojej drużynie,jeśli jest hack to próbujesz go kicknąć a jeśli się nie da to musi druga drużyna .

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...