Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Reinor - Serwer Twoich marzeń.

†

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mapy są od Ymira a nie od Ravia.eu

2.Pety są na innym niemieckim forum do pobrania.

:]

Dziękuje dobranoc

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Rozpierdalacie mnie, każdy tylko krytykować potrafi. Jak tacy mocni jesteście to sami zróbcie serwer i nie używajcie niczego, tylko sami zróbcie własne mapy, pety itp. Mi się podoba, dla czego?? bo w końcu jest coś nowszego, rzadko spotykanego. Widać że mają do tego smykałkę, i potrafią to tworzyć, ale jak zawsze widzicie wszystko od złej strony. Jak wam już nic nie pasuje, polecam, zmieńcie grę albo oderwijcie się od kompa i idźcie pokopać piłkę albo na piwo z kolegami. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Niestety tutaj się mylisz, nie byłeś na serwerze nic nie widziałeś i nic nie wiesz.

To co jest zaprezentowane to jest tylko 1/4 rzeczy którą może zaoferować serwer Reinor.

Polecam zająć ci się twoim serwerem, który nie wystartował tyle razy że głowa mała ;)

helmans Cuttlasie, serwer nie wystartował raz, z tym to się nie powtórzy. Idźcie dalej dify kupować :)

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Tak to prawda. Nie ma ich jeszcze na PL ale metin jest znany z tego, że robiaupdate w kliencie pół roku do przodu. :)

Bo wszystko trzeba przetestować co stworzą pod każdym względem zanim wypuszczą to do dystrybutorów np GameForge lub z8games.

To nie priv nie mogą sobie pozwolić na bugi.

Ryujiwiecznieżywy

NiedlabanówzaDDoSnampcforum

Opublikowano

helmans Cuttlasie, serwer nie wystartował raz, z tym to się nie powtórzy. Idźcie dalej dify kupować :)

Niestety tutaj jesteś tylko hejterem który pewnie zazdrości czegoś komu innemu, doskonale to widać po pisowni :)

Współczuje twojemu serwerowi, zamiast zająć się swoim to wsadzasz 4 litery tam gdzie nie trzeba.

Bo wszystko trzeba przetestować co stworzą pod każdym względem zanim wypuszczą to do dystrybutorów np GameForge lub z8games.

To nie priv nie mogą sobie pozwolić na bugi.

Masz rację, lecz na PL'u są bugi którzy dystrybutorzy GF wiedzą a i tak nic z tym nic nie robią :P

Opublikowano

Skończę tą bezcelową dyskusję faktem, że z Shinerem to ja mam jedynie wspólną rejestrację na MPC, a Wasz HA kupuje dify i wystawia jako swoje :)

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Hmm 4-5 komentarzy na temat serwera a reszta to bezinstotne pierdolenie waszych urażonych ambicji. Tak jak ktoś z administracji napisał tak też o wszystkim się przekonamy 24 sierpnia, życzę serwerowi jak najlepiej, zagrać raczej nie zagram (choć tego nie wykluczam) i prośba do poniektórych to nie jest off-topic więc zawrzeć japy :)

Opublikowano

Lepiej niech ruszy nawet później ale żeby ruszył i stał a nie jak niektóre serwery które w Lipcu wystartowały i są wyłączane, włączane, bugi poprawiane ;) bo na tym się graczy traci

Opublikowano

Jak tu bedzie z abs'ami ? Bd maxymalne czy nie?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ta druga mapka wyglada jak z fable ; zapomniane opowiesci :D albo mi sie wydaje xD

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...