Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NT DE

matiol22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instaluje własnie Nostale DE i piszcie mi czy sie oplaca i czy jest wiekszy exp, taniej , po ile ancki , krzaki, skutery czy lod jest otwarty codziennie

daje plusy za kazda dobra odpowiedz!

I JAK KTOS GRA NA DE [NIEMIECKI SERWER NOSTALE] PISAC DO MNIE NA PW BO JA GRAM! :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Posłuchaj mojej rady w żadnych europejskich wersjach nie jest zwiększony exp !!!Dla mnie sie nie opłaca ale są mniejsze ceny przedmiotów

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

PL mi się juz znudził więc chce pograć na innych i instaluje jeszcze 1 godzina, gra ktoś w DE? Jak tak to pisać

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Opublikowano

ja juz skasowalem ponieważ nie chce mi sie samemu grac , z kims bym pograł . :) pograsz ze mna? jak tak pisz na pw

Opublikowano

Zapraszam do tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/434937-zapisy-na-wspolna-gre/

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

LOD - otwarte

Itemki - o wiele tańsze. np. pudło sp około 1kk

Więcej graczy i łatwiej zarobić na coś ;).

Polecam sprzedawać itemki : na łąkach nosville bo ludzie nie wiedzą ile co warte i można zarobić.

Zanim ktoś zapyta aktualnie nie gram , mam tam łucznika 40poziom czy coś takiego więcej info na PW jakby były jakieś pytania.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Gram od wczoraj tam i mam juz 20lvl i 9 profe :) ancki 60k , pudla sp 1,2kk , eliki po 1k , pudla jakieś z krzakami po 200-300k [do wylosowania] tak tanio ze hej ! :D

Jak ktoś gra na serwerze 4 zapraszam do PW !

Opublikowano

kurde zagrałbym z wami , ale na s3 najlepiej bo tam mam 2 wróżki z Nosmarketu ;) ale zobaczę może zagram na tym 4serwie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

No to dawaj ja mam nowe konto bo tam dostalem bana z niewidomych przyczyn:)

Mam nick /Norman/

pisz pw jak cos albo na nostale

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...