Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 15 lvl vs misja na event?

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dam radę bodym 15 lvl, miecz 10 na kryta, buff pomoc 10.4%. Full aura, 1pkt w wirek, 1pkt w szarżę. Robić misje na event? I ile czasu zajmuje robienie 1x takiej? I czy mogę codziennie tylko raz? Czy ciągle?

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Cały czas można ją robić tylko że za 1 razem dostajesz Medal a potem już skrzynki ( coś jak te z których ogony + i zęby leciały )

Tylko te części dropią jakby chciały ale nie mogły.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Już sam nie wiem czy na tym forum są tylko SPAMerzy czy jakieś de...

LUDZIE EVENT JEST DOSTĘPNY (MISJA) OD 35LVL +

Tak każdy by sb dropł na małych lvl po to że z tych 1 skrzyń lecą bony i zmianki.

TOP@ nie słuchaj się ich wogóle.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Gość AvalonV2
Opublikowano

Od 35 lvl? A nie od 30 lvl? Nie wiem, dawno na PL nie grałem, ale tak mi się wydawało. Na 15 lvl nic nie zrobisz.

Opublikowano

Event jest od 30 lvl.

A medale lecą miodzio w v2 juz 14 kompletów mam

:).

Tak samo te kryształy energii czy odłamki zbierasz lota w v2 i z 1 zbierania masz

250-350 odłamków...

Ryujiwiecznieżywy

NiedlabanówzaDDoSnampcforum

Opublikowano

Na odłamki jest lepszy sposób :-P

kupujesz broń u handlarza na 36 lvl i oddajesz w taki sposób mam 1 stronę eq tych kryształów ale cały dzień roboty

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

ja robie nowe postacie i na nich oddaje, w ten sposób dostaje medal i milona ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...