Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galvanize ! [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Restart Serwera  

431 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wg. Ciebie powinni?my zrobi? restart serwera Galvanize ?

• TAK
      336
    • NIE
      91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

96666762888333905616.png

Tym postem chciałbym nawiązać do szczeniackiego zachowania administratora forum oraz HA serwera- Toruniaka.

" 100 SM dostały osoby które założyły konta 10 minut po restarcie serwera w celu uniknięcia doładowywania multikont "

Czy nie wydaje wam się to dziwne? Jakim cudem rekompensatę otrzymuje tylko część ludzi ? Chyba każdy ma do niej prawo prawda !?

To że ktoś przed restartem wydał dużo kasy na IS o którym opowiem zaraz nie ma prawa na jakieś zadośćuczynienie?

Pytam się was drodzy użytkownicy ! Czy jest to mądre? Dlaczego obdarowani zostają tylko użytkownicy którzy zarejestrują się w czasie 10minut?! Moze ktoś ma jakąs sprawe i wróci w 11 minucie od restartu? Co wtedy? Ma cierpieć za blędne rozumowanie administracji? Sami odpowiedzcie sobie na te pytania. Moim zdaniem jest to zachowanie na poziomie rozpieszczonych dzieci do których przemawia duma z posiadanego stanowiska i robią tak aby mieć graczy i sławę. Myślę że nic im z tego nie wyjdzie, graczy nie mają a sławe mogą mieć w dziale KOSZ.

To oni powinni dbać o graczy, o to aby oni zagościli u nich a nie na odwrót ! To administrator powinien dbać o nich bo dla użytkownika zmienienie serwera jest na wyciągnięcie ręki przy naszych czasach. Chodzi mi tylko o to że robią wielki błąd.

Następnie chciałbym omówić dalszy ciąg zrobionego ss który umieszczony jest wyżej, a oto cytat:

"Multikonto to więcej niż jedno konto ale można już je mieć. W chwili doładowywania prosiliśmy o nie robienie tego. "

Uważam że jest to szczyt chamstwa. Na stronie głównej dają informację o banie po IP a pozniej nagle zmieniają decyzje? Czy to nie manipulacja? Przecież gdy ustala się jakieś swoje zdanie powinniśmy się go trzymać nawet gdy nie mamy racji. Czy admini nagle zmienili zdanie bo zaczeli tracic graczy? A moze zabolały ich moje wczesniejsze posty wyrażające prawde o tym stowarzyszeniu ?

Moim zdaniem zrobili sobie jakieś chore reformy, czekali aż " kumple " się zarejestrują i doładują te magiczne 100SM aby nie stracić na dużej ilości użytkowników i oni ładowali by w is. W skrócie admini chcieli zrobić tak by nie stracić dużo na rekompensacie.

Kolejny cytat z wypowiedzi:

" Item Shop będzie dostępny jutro "

Tutaj padłem, czy startując z serwerem na nowo, mając tyle czasu nie można było fatygować się dodać wszystko na tip top? Ile będą jeszcze to robić i wprowadzać zamęt na serwerze? Kompletna żenada.

Dziękuje i Pozdrawiam- post ten napisałem na prośbę użytkownika który skontaktował się do mnie abym coś z tym zrobił.

Kto się ze mną zgadza LUBIE TO. Ale doskonale o tym wiecie.

Pozdrawiam

BoskiHenio.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

BoskiHenio grasz takiego pro elo elo typ, taki chojrak jesteś to zrób własny serwer chętnie zobaczę jaki to ty tam sprawiedliwy byś był

i przestań pisać te posty bo już je zaczynasz robić na chama tylko zeby kto kolwiek ci lajka dał

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Nie gram jak to nazwałeś " pro elo elo typa ". Powiedz mi tylko jaki związek ma to jak postępuje administracja z tym czy ja zrobiłbym lepszy serwer. Może i bym nie zrobił dlatego się za to nie zabieram, ale im radze to samo bo efekty widać już teraz. Oczywiście ty wiesz wszystko lepiej. Posty nie pisze " na chama " bo ostatni napisałem z prośby pewnego użytkownika, co ująłem już wczesniej. A to że pisze je wyłącznie po to by dostać lajka jest kompletną bzdurą bo w mojej formie przekazu stosuje można powiedzieć informację prośbę o lajki. Mowie ze jesli chcecie to wyjdzcie z ukrycia dajcie lajka i udowodnijcie że popieracie moje zdanie, a nie pisze proszę o lajka.

Tutaj trzeba wytężyć swoją część ciała którą wielu nazywa mózgiem, ale w niektórych przypadkach jest on niedysponowany.

Swoje wypowiedzi mam nadzieje że kieruje do użytkowników w bardzo trafny sposób, mówiąc prawdę. Jest to forum dyskusyjne w którym mam prawo do własnej wypowiedzi i z niego skorzystam. To że na forum serwera otrzymałem bana za pare słów prawdy jak tutaj nie znaczy że będe siedział cicho i na mpc.

Dziękuje i pozdrawiam

BoskiHenio

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

najgorszy serwer na którym grałem, admin sobie jaja z ludzi robi. Mówi że robi restart, wszyscy pozbywają się eQ albo odchodzą a po paru godzinach czekania mówi że nie bedzie restartu...

Opublikowano

Jak by nie lagi to serwer był by naprawde interesujacy.

Tak wychodzi wielka lipa przez te ddosy no cóż poradzić.

A i na evencie dh mi zapierdolil kd mooba +7

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Pupa, działa wam? :<

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

zagralem przed restartem żałuje Serwer to jeden z tych " Bugów u nas dostatek Zagraj zostaw nam swoje pieniadze i papa "

Opublikowano

Dobra również nie polecam wbiłem 100 lvl spoko. większość ludzi biega w eq z bonuswitchera tak że gra straciła sens...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

narazie gram ,ale zniechęcam sie pomału tymi lagami,no i masa botów w red lasie smiga...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...