Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] bb szwankuje

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam odpalone 2bb, 1 golec fs, 2 ten 4 statek co sie dostaje z fs i z promeriomem goelc i ten 2...

moj problem jest taki ze jak widzi z bliska boxa, a z daleka tez widzi to leci z tego co jest z daleka.. dlaczego tak jest??????? na innych botach wg. tak by nie bylo.. zbieral najblizsze...

mam ten problem czasami ale uciazajacy bo mniej uri na /h bedzie leciec..

1 serw pl2, 2 us3

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

To nie musi być błąd BB, lecz nie wiem czemu tak robi. W najnowszej wersji bb 1.44.1 jets tak że pokazuje 3/4 skrzynek na mapie i mi zbiera po kolei. A jeżeli tak to strasznie przeszkadza to spróbuj reinstala BB. Jeżeli nic nie pomaga to nie mam pojęcia.

Cześć!

Opublikowano

Boty widzą eventowe boxy w przeciwieństwie do zwykłych na całej mapie i zbierają te boxy, które widzą. :)

-

ku* gosciu nie rozumiem Cie o co ci chodzi? patrze mam 20 skrzynek zebral 4, zobaczyl 1 dalej i tam polecial i reszte zostawil??

jets tak że pokazuje 3/4 skrzynek na mapie i mi zbiera po kolei. A jeżeli tak to strasznie przeszkadza to spróbuj reinstala BB. Jeżeli nic nie pomaga to nie mam pojęcia.

Mi nie zbiera tych summer boxow nie wiem czemu, i lepiej jest...

@edit, gowniany ten boxybot, 3005 skrzynek i, 7k uridium gz, okolo 3h boceniaaaaaaaaaaaa!!!...

przygladnalem sie dlaczego tak jest na innym koncie latam , noobskim speedem, patrze jakis spearhed fs, sa 4 skrzynki, pierwsze 3 ominal a mi 4 wzial a on byl dopiero przed ta 1 jakies bugi ma ten bot.... ale i tak kupie predzej czy pozniej kbota

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

-

ku* gosciu nie rozumiem Cie o co ci chodzi? patrze mam 20 skrzynek zebral 4, zobaczyl 1 dalej i tam polecial i reszte zostawil??

jets tak że pokazuje 3/4 skrzynek na mapie i mi zbiera po kolei. A jeżeli tak to strasznie przeszkadza to spróbuj reinstala BB. Jeżeli nic nie pomaga to nie mam pojęcia.

Mi nie zbiera tych summer boxow nie wiem czemu, i lepiej jest...

@edit, gowniany ten boxybot, 3005 skrzynek i, 7k uridium gz, okolo 3h boceniaaaaaaaaaaaa!!!...

przygladnalem sie dlaczego tak jest na innym koncie latam , noobskim speedem, patrze jakis spearhed fs, sa 4 skrzynki, pierwsze 3 ominal a mi 4 wzial a on byl dopiero przed ta 1 jakies bugi ma ten bot.... ale i tak kupie predzej czy pozniej kbota

jak nie ogarniasz o co mi chodzi to poczekaj aż się event z summerboxami skończy (BoxyBot je pokazuje na mapie Ci )

**\\BS//**

Opublikowano

No ja mam też problem 15 boxów było koło mnie i zapewne koleś z kbotem i ja poleciałem na sam koniec tej piramidy boxów a on już 14 zebrał

Opublikowano

Po darmowych botach nie mozna sie spodziewać cudów sam mam boxy ale sie ciesze że wogole mam jak by nie było boxy wogole żadnego darmowego to byscie wtedy płakali o nie nie mam bota itp nie narzekajcie pls

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...