Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Shadow

Ridez123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna gram w c9 i gdy wbiłem już ten 20 lvl wziąłem klase shadow :D

Teraz nawet bym go nie brał ponieważ combo które może robić mnie przeraża, ma tyle możliwości że nie ogarniam

I tutaj nasuwa się pytanie czy jest jakiś poradnik (może być po ang) który mi pokarze jak robić jakiekolwiek combo.

z gory dzieki

Opublikowano

LUDZIE! NIE MA JESZCZE BUILDÓW!

Co do combo, jest miliony filmików na jułtube z nimi, zaraz jeden zarzucę

Shadow Dash > LMB >? Eagle kick > Vital Thrust > Vital cut

Opublikowano

U instruktora masz pokazane skróty klawiszowe, wchodzisz w pasywne skille i masz pokazane jakie kombinacje są.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

... Tak trudno poprosić kolegę żeby poszedł z tobą na arene poćwiczyć ;/ ...

Shadow postać która ma chyba najwięcej z możliwych combosów i ciosów, uników, i ataków z zaskoczenia ... Najlepiej samemu stworzyć swoją kombinacje, dzięki temu nikt nie połapie się jaki chcesz wykonać kolejny ruch ...

Opublikowano

Co wy na takie coś ?

Shadow step- Lift kick - Grab Throw - Dual Turn Slash - Rising Slash - Rising Combination - Eagle Kick

Może coś pomieszałem. :D

Opublikowano

lift kick, eagle kick? Dla mnie 'gówno'skille, które w swoim buildzie pominąłem. Możesz je zastąpić autoattackiem, bo CC jakieś jest c'nie? I musisz trochę poczekać na inne skille. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...