Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] GuerraMt2 Wiadomosci o Ludziach

sinbad202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam gre na guerramt2. Tam jest bug, że jak przeciągniesz by ci odbugowało np zbroje i jak ją szybko założysz i odbugujesz to masz swoją i jeszcze jedną ;/ takk samo z brońmi itd...

Opublikowano

Ten łuk wcale nie musi być z navi :s.

Wystarczy, że koleś nie doda 5 bonu, a włoży 6-7, wtedy jeden z tych gównianych bonów będzie wyglądał bardziej na zielono jak 5 bon :s.

Opublikowano

Up. Jest 5 bonów zwykłych i jeden 6. Widać, że jest trochę grubszy napis i inny kolor.

Ps. Bon jest na potwory. Wątpię żeby ktoś dodał ten bon do 1-5 bonusów.

Opublikowano

xXXXxFUBU tez go wkrecilem :DD ze go zbanowalem :D dal mi thora itp ;DD myslalem ze sie rozrycze :)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Niestety do takich 4Fun'ów ciągną dzici (nie obrażająć młodszych graczy ale proszę niech nawet oni trzymają się zasad dobrego wychowania). My nic na to nie poradzimy. Ja już takich "leszczy" to olewam. Mało mi razy gorozili? Powiedziałem "wbij na TS to pogadamy" a oni albo logali albo mówili że nie mają mikrofonu/TS (rozumiem ich, nie każdy musi mieć TS lub mikrofon ale niech nie wyzywa). Gimy ciągną do gówna jakim są 4FUN :)

Opublikowano

Up. Jest 5 bonów zwykłych i jeden 6. Widać, że jest trochę grubszy napis i inny kolor.

Ps. Bon jest na potwory. Wątpię żeby ktoś dodał ten bon do 1-5 bonusów.

Jeżeli są 4 1-4 bony, to dodanie 6 bonu powoduje zmianę jego koloru na bardziej zielony jak te w 1-5 :s.

Bon na potwory jest w 6-7..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...