Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] gra w 2 osoby

Sh00terPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie :

Czy w wot można grać w 2 osoby w jednej bitwie gdy się nie ma premium? Jeśli się da możecie mi opisać jak to zrobić? Bo chciałem pograć sobie z kolegą :P

Opublikowano

Mozna, pod przyciskjem bitwa masz taka strzalke klikasz i tam rozwija Ci sie lista klikasz i wybierasz stworz pluton. Potem zapraszasz kolege do plutonu, wybieracie czolgi i klikasz bitwa.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A jak chcesz w 3 osoby pograc to trzeba miec premke ;)

Wystarczy iż założyciel plutonu ma premke , np. jego kolega i wtedy on nie musi miec. Ale gdy nikt nie ma premki nie założysz plutonu 3 osobowego.

Opublikowano

Zawsze można grać w kompanii z kilkoma znajomymi, gdzie nie trzeba mieć żadnego premium.

Założyciel tematu pytał chyba o grę w 2 osoby i o nic więcej. Chyba nie spytał:"Chcę grać z kilkoma znajomymi, jak to osiągnać".

Odpowiadaj zgodnie z pytaniem a nie sobiue posty nabijasz. :angry:

Opublikowano

Gdybym napisał to co użytkownicy wyżej po prostu bym się powtórzył... Jak już mnie upominasz to czemu nie upomnisz również użytkownika Flap_PL, bo on pisał o 3 osobach...

Tak właściwie to TY sobie posta nabiłeś, bo nie napisałeś NIC NA TEAMT.

Co do mojego posta - rozszerzyłem temat gdyby ktoś w przyszłości pytał "czy można grać razem w więcej niż 3 osoby..."

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Gdybym napisał to co użytkownicy wyżej po prostu bym się powtórzył... Jak już mnie upominasz to czemu nie upomnisz również użytkownika Flap_PL, bo on pisał o 3 osobach...

Tak właściwie to TY sobie posta nabiłeś, bo nie napisałeś NIC NA TEAMT.

Co do mojego posta - rozszerzyłem temat gdyby ktoś w przyszłości pytał "czy można grać razem w więcej niż 3 osoby..."

Ja się z nim zgadzam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...