Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] BoxyBot 1.44.1

Desret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemqa, przed chwilą wyszła nowa wersja bota :)

Download:

http://boxybot.net/eng_down.html

Nie dam skana, ponieważ wyżej jest link do oficjalnej strony.

Zmiany w tej wersji:

- Dodano nowy 'menu button' (nie wiem czym to nazwać, przyciskiem?) o nazwie 'Boxing' a w nim:

• Możliwość zbierania Pirackich box'ów (wszystkich, czerwonych, niebieskich, zielonych, złotych)
  • Możliwość zbierania poszczególnych pirackich boxów.

- Update do najnowszej wersji DarkOrbit

Opublikowano

Mam pytanko a summer boxy zbiera ? i są w summerach jakies ubery czy kupony na skoki ?

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Mam pytanko a summer boxy zbiera ? i są w summerach jakies ubery czy kupony na skoki ?

ja zebrałem ręcznie około 300 tych summer boxów ale oprucz rakiet R-310 plt 2026 kredki eco fajerwerki nic ciekawe a no i normalnie 2 boxy po 20 urki

b_560x95.png

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec co to za loot? bo mi zebralo 12 takich(psize w boxybot) a w DO nie moge tego znalesc

Opublikowano

Loot(ang.) - Łup(pl.) czyli ja obstawiam że to znaczy ile summerbox zebrał :D lecz też przypuszczam że tak jak czasami pisze "Admin 1" to może to oznaczać że np: Loot 21 czyli że statek przelatywał koło 21 piratebox zielonych niebieskich i czerwonych ale obstawiam pierwszą opcje :D

Opublikowano

@up Robi wrota bo dziś jest sobota -,-

mówie o hgs tych co są na 1-3, nie o galaxy gates, tylko trzeba wskoczyć i dopiero wejść w bota

Opublikowano

Dzięki, nie mam internetu i nie wiedziałem że jest nowa wersja. Teraz tylko czekać aż wyjdzie crack :D

Down:

Bezensowna wypowiedź = spam = raport

spam=spam=noob

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Dzięki, nie mam internetu i nie wiedziałem że jest nowa wersja. Teraz tylko czekać aż wyjdzie crack :D

Bezensowna wypowiedź = spam = raport

Opublikowano

@up nic nie wniosłes do tematu =spam = raport daj spokój z pisaniem że go raportujesz jak masz raportowac to raportuj i tyle

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...