Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego to robicie?

getfriends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powinni zmienić antycheata i było by dobrze

Też tak myślę. Ale PB jest w wielu grach internetowych anty cheatem i jest nawet dobry. Ale jeżeli już K2 by miało na jakiegoś dużo lepszego zmienić ( co na pewno się nie stanie ) to było by fajnie. 0 cziterów i można grać w każdym pokoju bez obawy że wejdzie jakiś dzik z OPK.

k2networkiv2.png
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przyznaj się, ani razu nie skorzystałeś nawet z Anty Kicka? Na pewno chociaż raz godzinę minutę nie wiem na pewno raz z czegokolwiek skorzystałeś, nie bądź już taki niewinny bo "zakazany owoc smakuje najlepiej".

Nie,nigdy nie używałem cheatów do gier typu WR.Szkoda byłoby mi tego konta co mam,ponieważ słyszałem że PB może wykryć haki nawet kiedy nie są używane.

btw.Wisi mi to czy będziecie używać czy nie,w czwartek będę miał CoD4 i koniec tracenia nerw na kidów z hakami.

Opublikowano

Hackowanie hobby to może dla ciebie

Do każdej gry są chetay oprócz chyba WOW'a (orginalny serv)

Tylko że w CoD4 nigdy nie będzie tylu cheaterów ile w wr

Gdy na wr było 0 cheatów to ta gra była by naprawdę dużo zarobiła i zyskała by duży + (Bo gdy widzi się że jest tak dużo cheaterów to po co komu premium lub kupić VIP hacka można i cieszyć sie premium i hackiami )

Jedynym sposobem by zlikwidować taką wielkość ilość cheatów mogło by być updateowanie co 2h lub odrazu hardware ban itp

@Down

Hacki może i są spoko ale czasami lepiej grać bez hacków ,mieć z tego fun że tak daleko się zaszło i jednym słowem ćwiczyć skilla

A gdy nie chcemy by cheaterzy wchodzili na room trzeba znaleźć ludzi na room i zrobić privat room

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Ok to moze teraz ja.

Hacki uzywam dla zabawy. NIe zeby byl imba super meh big ratio i lvl bo to dla mnie bez znaczenia. FAJNE jest rzucac smoka z predkoscia miniguna i miec cala mape w smoku. Ty wiesz jaka to ciuciu babka grac na 1.5m do przodu. Nigdy nie wiesz na kogo natrafisz ani czy wogole. Nigdy nie uzywalem hackow zeby sie mscic. No moze czasami jak gram bez i wejdzie ktos z opk to ja zmieniam na invisible z sj oraz minigun snipa. Wtedy nie ma szans chlopaczek i jak zginie 50x razy to wychodzi z pokoju i mozna grac. Uwazasz ze to my nie mamy przyjacol/dziewczyn/chlopakow etc ? To powiedz mi ile ty czasu spedziles nad wr ze masz 42lvl ? Mowisz ze wr jest od 16 lat. Sam masz 16 a mowiles ze zacząłeś grac rok temu. powiedz mi czy 16-1=15 ? w takim razie zlamales zakaz, wiec sie nie czepiaj innych o to samo. hackowac na polskich serverach ? NIGDY! Zawsze bylem przeciwnikiem jakichkolwiek walk pomiedzy rodakami(co innego robili akurat rodacy czego przykladem jest multum gier mmo).

Opublikowano
czemu sie czepiasz innych ..... idz z tad

nie no sorry ale zaczynasz mnie wkur*ać, piszesz w każdym temacie zbędne posty, nie umiesz pisać, spamujesz, przychodzę na forum a tu w każdym topicu twój post. Weź człowieku się ogarnij, to nie jest chat do ch*ja, pisz normalnie.

Btw, getfriend czy jak Ci tam, rób spację po przecinku ;D

Żeby było na temat to ja cheatuje dlatego że... K2 zbanowało mi konto, w które włożyłem kilkaset złotych, retail na m249, non stop gold premki, Żadnego cheata na dysku wtedy nie miałem, zrobiłem 35lvl bez wspomagaczy, ratio 1.18, dwa romby na szarym...I? I pewnego dnia patrze...Unregistered user, myślę sobie że źle wpisałem hasło i login, wchodzę na stronę wr.net...Status: locked, co prawda było napisane że na 24h, więc napisałem do k2 ticketa z prośbą o odbanowanie, ale to nic nie pomogło, już drugi miesiąc gram na nowym koncie, obiecałem sobie że już nigdy nie kupie premki, retaila itp, obecnie mam 17lvl i ratio 1.30, bez takich groźnych cheatów jak opk super jump itp, używam tylko esp, a to tak bardzo nie psuje zabawy innym... Osobiście uważam że opk public jest cholernie złe, tak samo invisible... Co wam po tym że będziecie mieli opk, jak obojętnie kto na was doniesie, i macie bana na 98%, pozatym coraz częściej na serwach moża spotkać opkerów, ludzi z invi, i co wam to da jak będziecie cheatować, ratio, lvl, satysfakcje, zabawę? Psujecie w ten sposób sobie reputacje, pogarszacie innym graczom ratio, no i jakby nie patrząc sytuację WarRocka, bo coraz więcej osób odchodzi do WR Philipines lub Japan, a nawet korean :s

omfg.png
Opublikowano

Zgadzam się z tobą w 100 %. Ludzie z OPK to powaleńcy. Przecież to można dostać szału jak cały czas widzisz granat i obok nickname jego. Ale i tak po tygodniu dostanie bana. Ja chakuje przede wszystkim żeby K2 wzieło się do pracy i dodawało częściej bronie. A teraz jak usłyszałem że nawet g36 i famas ma być na premium to mnie to tak wkurwiło. Ale nie jestem cham i hakuje wtedy kiedy mam słabego neta ( radiówka);/. Bo nie raz mam tak słaby internet że gram jak nub z 1 lvl bo wystrzelam dwa magazynki w przeciwnika a on mnie w łeb kilka kulek i ja dead ;/

k2networkiv2.png
Opublikowano
No i git atak na marginesie jak tutaj zawędrowałeś getfriends??

Bardzo mnie to ciekawi ^^

Na forum wr ktoś napisał zdanie "i tak na MPC form dadzą nowe haki i będzie to samo" a więc spisałem owe dwa słowa w tak wspaniałą rzecz jaką jest google i wziąłem pierwszy lepszy link i było,ale już nie będę pisał mojej reakcji jak zobaczyłem 'kÓlture' dzieci w paru tematach.

Nie mowie do Cibie oczywiscie hareky :]

Opublikowano

Cheaty można znaleśćw googlach bez problemu

Na koreanie jest chyba więcej cheatów niż na tej wersji co gramy

Czy na koranie jest mniej cheaterów ???bo mi się zdaje że nie

Cheaterzy byli i zawsze będą

K2 nie robi nic w sprawie cheterów mogli by wprowadzić zamiast bana na 24h odrazu hardware ban lub updaty co 2h takie trudne to nie jest ale K2 woli siedzieć na dupie

rupert jesteś zwykłym spamerem i tyle piszesz posty po 3-4 słowa

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano
#up

A wy im krótko mówiąc ten roboty nie upraszczacie.

Powiem ci krótko. Myślisz, że K2 jest takie sprawiedliwe? To wielka jedna firma, która chcę aby wszyscy gracze zakupili Premium aby oni oblegali się w kasie. Według mnie jeżeli K2 nie wprowadzi nowych broni, a zabierze nam kilka obecnych to będę hakować nadal. Ponieważ to twórcy gry powinni ułatwiać nam grę, a nie ją utrudniać dla zysku.

Opublikowano
Premium aby oni oblegali się w kasie. Według mnie jeżeli K2 nie wprowadzi nowych broni, a zabierze nam kilka obecnych to będę hakować nadal.

Jeżeli nam zabierze jakieś bronie i nawet nie doda innych dla free graczy to mnie to wkurwi i będe nadal hackować ! ;/

k2networkiv2.png
Opublikowano

warrock international jest totalni glupi i to taka nuda jest jak skurczybyk ! zagrajcie se w Call of Duty 4 fajna giera lepsza niż batterfiled. a co do hackow po co psuc innym zabawe ?!?

NIGDY NIE HACKUJ NA POLSKICH SERVERACH !!!

.:Masz coś do mnie?:. _ Masz? to co w morde chcesz?

You are lifeing: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

I kill you: /\/\/\_________________________________________________

Pomogłem, daj 5* pls :P

Opublikowano

Jezu co tu się dzieje ty Getfriends założyłeś konto tylko po to by spamować tu na forum, po 2

to forum jest po to, żeby inni dawali innym chacki a nie spamowali na temat ,,nie rób tego ni tamtego "

Zrozum że w tej chwili sam z siebie robisz dziecko Neo.

I prosze moderatora o zamknięcie tego działu.

Opublikowano
Jezu co tu się dzieje ty Getfriends założyłeś konto tylko po to by spamować tu na forum

To po co to odkopujesz ^^ ?

Tak,założyłem to tylko dlatego żeby spamować,jakbym nie miał nic innego do roboty przy kompie.

Zrozum że w tej chwili sam z siebie robisz dziecko Neo.

n/c

btw.Wiesz co znaczy 'get friends' ?

Opublikowano

Uważam ze "nasz kolega" dobrze zrobil ze stworzyl ten temat. Moze w niektorych obudzi sie sumienie, tak naprawde my cheaterzy moze nie jestesmy gorsi ogolnie rzecz biorac ale stoimy po zlej stonie barykady;/ Ja nie umiem grac w warrocka juz zaczelo mi sie nudzic te ciagle przegrywanie wiec uzywam hakow zeby sobie troche ulatwic. Nie lubie jumperow czy hedow. Uzywam "tylko" staminy, no recoil ,no spread i boxow. Ktos powie " To nie graj jak nie umiesz czysto grac" ale ja lubie grac i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...