Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][PS3]Instalacja BF3

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,dwa dni temu zakupiłem sobie oryginalnego bf3 na ps3.

wszystko pięknie zainstalowałem grałem i dzisiaj wróciłem z zakupów odpalam bf3 i nagle patrze instalowanie gry.

daje ok,instalacja zawiesiła się na 5% i nie ruszy dalej,cały czas zielone światełko się świeci lecz żółte powinno sie świecić a ono się świeci raz na 10minut.

proszę o pomoc .

random.jpg

Opublikowano

wyłącz konsolke i odpal na nowa z płyta, a jak nie to wyciagnij płytke przeczysc i jeszcze raz.

Jak to nie działa to sprawdź czy masz wolne miejsce na dysku.

Opublikowano

Możliwe że masz za mało miejsca na dysku albo przez to że dziś była konserwacja ( ale niewiem czy to ma cos z tym wspolnego ), Sproboj odpalić jeszcze inną grę, a nastepnie znów battlefielda, plytke mozesz przeczyscic sprawdzic czy nie ma na zadnej rysy czy pęknięcia. Sory za bledy ale pisze z komórki

RMCF

Opublikowano

Przetarłem płytkę i zobaczyłem że jest małe wgniecenie,byłem w sklepie i sprawdzaliśmy grę i w sklepie na konsoli fat konsola nie wczytywała nawet gry...

zrobiłem format konsoli i nadal jest 4%,fan testa robiłem wczoraj.

random.jpg

Opublikowano

W jakim sklepie kupowałeś grę ? Raczej powinni Ci wymienić na nową, skoro nawet w sklepie nie czyta.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

w sklepie OpenGame u mnie w mieście,rozmawiałem dzisiaj z kolesiem powiedział że w poniedziałek zadzwoni do hurtowni w której zamawiana była gra.

powiedział że jeśli oni nie pomogą to trzeba będzie oddać do regeneracji płyt,potem umieszczę zdjęcie płytki

random.jpg

Opublikowano

No tak ale przez dwa dni gra działała bez zarzutu aż nagle pokazało instalację.

random.jpg

Opublikowano

To może dopiero napęd uszkodził ją po tych 2 dniach, ja nie wiem tylko przypuszczam, Ale raczej bo jak tamtemu kolesiowi w sklepie nie czytało płytki to...

RMCF

Opublikowano

A czy podczas kiedy płyta była w napędzie poruszałeś konsolą? W sensie na boki, w górę, w dół.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

nigdy,mi wydaje się że to 50% winy płytki.

gdyby płyta była uszkodzona mechanicznie nie działała by wogóle.

random.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem coś takiego w fifie 12 u kolegi działała a u mnie instalacja i też się zawieszała na końcówce. Zrobiłem formata konsloli i już ale nie wiem czy tobie to coś da bo ja akurat 1 raz pleya odpalałem i wszystkie trofea mi usuneło.

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...