Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. ostatni czasy znudzily mnie gry w ktore gram/gralem z rodziny MMORPG i szukam nowych... jakies ciekawe gry cos podobnego do Cabal, Silkroad ;) no i zeby ktos mogl mnie wprowadzic w sfery tych gier.. napewno juz odpada

-Silkroad - Gram aktualnie i mnie nudzi

-Cabal - -||-

-Tibia - nie widzi mi sie grafika

-Maple Stry - kiedys w to gralem i mi sie znudzilo

- Metin 2 - n.c.

- Lineage 2 - za duzo sciagania :P

- World of Warcraft

wiec te gry odpadaja

jesli macie cos ciekawego i pomoglibyscie rozeznac mi sie w tej grze to pisac ;) Gra oczywiscie 3d ;) i darmowa ;)

Pozdrawiam

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Polecam SUN online od webzena...co prawda nie lubie tej firmy (jak zreszta kazdej innej) za taka komercializacje wszystkich gier i lanie na ludzi ale gierka fajna ;p od 15.10.09 closed bety europe sie zaczynaja.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

@up

SUN online SSIE.

Jako były redaktor mmorpg.org.pl bez wachania mogę Ci polecić trzy gry:

-Chronicles of Spellborn (gra miesiąc temu przestała być p2p, jest to non-target ze świetnym klimatem, niestety gra lekko zdycha z powodu małej ilości graczy [brak reklam] )

-Requiem (kiedyś: Bloodymare) , bardzo krwawa gra bodajże na silniku havok co daje jej fizyke. Grindownik ale b. ciekawy i wciąga

-Ruens of Magic: Darmowy klon wowa, najlepsza darmowa gra MMORPG (aktualnie gram), jest ona genialna i 3 tyg temu pojawiła się druga rasa- elfy. System dwuklasowości, super PvP (i pk na serwerach pvp), bardzo zróżnicowane postacie, różne style gry, raidy, niezła grafika. Ogólnie miód. Ale pisałeś że WoW Cię nudzi więc jest to ostatnia gra którą Ci polecam.

Opublikowano

generalnie przyłączam się do prośby mike :>

mogą być to gry które dopiero zapoczątkowały, ale mają fajny klimat, fabułę itp.

PS. Mike, który masz lvl na cabalu i na jakim serwie grasz?

Być zajebistym...

Opublikowano

Rizzu co do gry -Chronicles of Spellborn mozesz mi powiedziec czy sa jak w wowie : addony : jak Qest helper jakiejs ulatwienie w expieniu moze ?? czy ogolnie sa latwe qesty i nie trzeba nawet ich czytac

30364378.png

Opublikowano

Rizzu wszystkie te twoje mmorpg maja kiczowata grafike...

Moje polecane:

-Silkroad(no ale nie chcesz :) )

-Sun online(patrzac po filmikach bedzie fajne, no ale off narazie jest)

-Karos Online(Narazie trwaja bety, itp)

Opublikowano
Rizzu wszystkie te twoje mmorpg maja kiczowata grafike...

Pozdro. Jeśli wg. ciebie sun i silk mają lepszą grafikę niż rom to serdecznie pozdrawiam twój komputer z 2005 roku.

Opublikowano

Wolf Team -FPS,a Co Do MMORPG hmmm..... Dragonica lub 4Story ^ ^ ....

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@up

Byłem w teamie tej pierwszej i powiem tak: ludzie nie chętnie tam pomagają w poszukiwaniach MMO, bo 99/100 użytkowników rejestruje się tam tylko po to żeby jebnąć temat w ,,szukam mmo'' po czym już tam nigdy nie wraca. Na stronie głównej jest kijowy layout i idzie się pogubić w tych często mylnych opisach gier. Więc najlepiej jakbyś spróbował pograć w Runes of Magic. Daj znać gdybyś się zdecydował to moge wprowadzic w swiat gry. ;P