Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bonowanko

Chyba Klamiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gram od czasu do czasu na hammermt2 MENTALEM. Bijąc na wolnym innych zauważyłem że biję tylko max 31 901 305 (mam ss'a więc dokładnie przepisałem). I moje pytanie jak bonować by pizgać więcej?

Bony na serwerze to :

1000siła itp.

50% kryt itp.

silny przeciwko ludziom 100%

reszta podobna.

Dodam że w 1-5bonach w każdym itemku wchodzi silny na ludzi i status!!.

Narazie posiadam

16105siły i 818 na ludzi.

w 6/7 wchodzi 50 abs/silny klasa oraz statusy.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Bywalec
Opublikowano

Prosta odpowiedź, w każdy itemie dawaj maksymalną wartość Siły i Ludzi w 6/7 Silny na... + Siła.

Opublikowano

Jeśli wartość ataku wchodzi i jest o dużej wartości to także ją wbij... Mentalowi wartość ataku daje dużo lepszą kosę niż siła... ;)

Opublikowano

Wypróbuj tą wartość ataku... ;) Mówię Ci, że bardziej się opłaca od siły, chociaż przy takich dużych wartościach to nie wiem jakie będzie porównanie...

1 siła = +1 wartość ataku...

No i przede wszystkim wartość ataku daje do skilli... Sprawdź to i przyznasz mi rację... ;)

Opublikowano

Wymaksuj we wszystkich itemkach siłę i ludzi, a w 6/7 bonie abs i silny i kosisz z duchowego.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

A ja wam mówię, że 1000 siły nijak ma się do 1000 wartości ataku... Każdy porządny mental Ci powie, że wartość jest lepsza... ;)

Opublikowano

Dzięki można zamknąć.

PS Wiesek , nadal popylasz na Singapurze ? ;d . Ja bym może pograł , no ale już klucze wyszły więc lipa. Niby na start jest tygodniowy ale w tydzien to wbije max 45lvl ;X

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...