Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Droga do E-100 czy IS-7

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam zamiar robic ktoryś z tych czołgów ale teraz pytanie ktorymi fajniej sie gra mam juz KW-1s i VK3601H odblokowane co poradzicie :D

Like

Opublikowano

Ja bym Ci radzil is-7 jest zwinniejszy, duzo rykoszetyje, ma oplywowe ksztalty. Sam bede go robil gdy kupie t110.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

E-100 jest kox ale jesli uzywasz Zlotej amunicji w innym przypadku mozna nieraz sie rozczarowac brakiem przebicia , IS-7 wielo zadaniowy i wedlug mnie mocny czolg moze pelnic role meda czasem (nienajgorsza predkosc) i przywalic tez potrafi :) POLECAM IS-7 PZDR

Obie opinie sa na podstawie mojego wlasnego doswiadczenia (posiadam oba czolgi)

Opublikowano

Ja polecam IS-7 jest on mały, szybki, ma dobre uderzenie i kształt opływowy jak ktoś wyżej już napisał.

51962527089842679212.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Is-7 jest najlepszym X tierem...

Lecz jak pytasz o droge do e-100/is-7 to bardziej polecalbym ci droge do e-100...

Dlaczego?

do is-7 spotykasz tylko fajnego is-3 a w drodze do e-100 masz 2 epickie czolgi: Kt i e-75

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam IS-7 sam go niego ide

Jak możesz mu coś polecać skory nawet tym nie grałeś ?

Opublikowano

Może nie grałem ale widziałem jak inni nim grają.Szybki jest i wogóle.Dlatego ogólnie z czołgów cieżkich X tieru polecam IS-7.IS-4 moim zdaniem to kupa złomu ale też na coś się przyda.E-100 to taki czołg snajper[no może nie od razu snajper ale może być] albo bunkier[choć Maus 2 razy lepiej sie nadaje do tego xD ]

xxx

Opublikowano

hehe Maus juz nie bedzie taki twardy jak mu w nowym patchu wypierd... Jagdpz-E100 (jestem pełem podziwu dla tego działa POTWOR) jednak grałem nim tylko w tescie nr.1 nie wiem jak w 2 sie pozmieniało ale bomba za 1200+dmg mnie poprostu rozwalila :s

Opublikowano

Zależy, jeżeli jesteś doświadczonym graczem o dużych umiejętnościach to e100, jeżeli nie to nawet takim is7 będziesz umiał grać .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

chyba cie powaliło IS-7 jest dużo lepszy IS-4 nawet 6 tier przebije !

@Up

Tak przebije go nawet 6 tier w okienko kierowcy ale doświadczeni gracze umieją tak kątować aby nie dało sie tam trafić ;)

Lecz to nie zmienia faktu że jest słaby w porównaniu do innych X

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

chyba cie powaliło IS-7 jest dużo lepszy IS-4 nawet 6 tier przebije !

@Up

Tak przebije go nawet 6 tier w okienko kierowcy ale doświadczeni gracze umieją tak kątować aby nie dało sie tam trafić ;)

Lecz to nie zmienia faktu że jest słaby w porównaniu do innych X

Macie myślenie z okresu Potopu. IS-4 jest już X tierem. Pancerz niesamowicie twardy, ciężko przebić go 8 tierem. Poza tym okno kierowcy już dawno nie jest miękkie. Nie komentuje się, gdy się nie wie o czym się mówi.

E100- wytrzymały, jeden z najlepszych czołgów do CW, idealny do obrony, dobre działo z goldem

IS-7 Dobry do rashu, szybki, dobre działo, średni pancerz

Osobiście polecam E-100- podczas kątowania jest niezniszczalny prawie tak samo jak Maus. + Działo, które przy odrobinie rozważnego grania potrafi dużo zdziałać.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

is-3 i is-8 to są te fajne czołgi w drodze do is-7 ;)

Kolego, nie żartuj ;)

KW-1S i IS to kozackie czołgi. Gdy są na maxa ulepszone, biją wszystkich swoich rówieśników...

Także Ci polecam IS-7. Czołg świetny, a droga do niego jest naprawdę prosta.

Opublikowano

Kolego, nie żartuj ;)

KW-1S i IS to kozackie czołgi. Gdy są na maxa ulepszone, biją wszystkich swoich rówieśników...

Także Ci polecam IS-7. Czołg świetny, a droga do niego jest naprawdę prosta.

KW-1S starałem się jak najszybciej dojść do IS bo miałem dość jeżdżenia z VII tierami z takim czasem przeładowania

IS ten czołg wymiatał ale musiał mieć top dzialko żeby tak długo nie przeładowywał , jak go rzuciło do IX to nie było wesoło

aktualnie jestem na IS-3 bardzo fajny czołg jest mobilniejszy od IS top działa jeszcze nie odblokowałem niestety (ciężko gra się bez premium). Jego wieża jest 100 razy lepsza w porównaniu do wieży IS gdzie wszystko wchodziło gdzie chcialo

Opublikowano

gdyby się mnie ktoś spytał który czołg wolisz IS-7 e-100 odpowiedziałbym IS-7 ale w pytaniu droga do e-100 czy is-7 odpowiadam e-100

Fakt IS-3 z bl9 kozak jakich mało 10tiery targa (nim ubilem pierwszego mausa) ale is8?? WTF!! joke wargaming jakich malo!! to cholerstwo potrafi przyniesc 6k za bitwe przy naprawie i uzupelnieniu lacznie 40k a czasami przy uzupelnieniu 20k zarobi 60-70k to jakis chory joke, papierowa tankietka IX tiera tylko dzialo ma dobre a weekspoty hmmm to jeden jadący weekspot... na nim krwi sie naplujesz i to sporo.

w drodze do e-100 juz od tigerka jest przyjemnie king tiger e-75 to czolgi ktore sprawia ze polubisz niemieckie rumaki, problem pojawia sie gdy dojdziesz do e-100 wtedy mozesz ich znielubic... ale nie przez brak penetracji jak to bylo pisane wyzej (niezly zart) tylko przez predkosc obrotu... moim zdaniem:

Ruskie - dla początkujących graczy

USA - wprawionych graczy

Niemcy - średnio zaawansowani

Francja - zaawansowani

wybierz jakim jestes i się dostosuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...