Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochody T1, T2, T3 - jakie?

ziom0002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jakie są najlepsze samochody do ucieczek z T1, T2, T3 za GOTÓWKĘ? Napiszcie swoje propozycje. Cena nie gra roli :).

Z góry dziękuję

Edit

Dopiero po chwili dotarło do mnie ,że skoro piszę nowy temat to czemu nie zadam jeszcze jednego pytania. Czy jest jakiś dobry do pościgów / ucieczek trainer / hack (może być na chwilę obecną nie działający ,mogę poczekać :)).

Co?

Opublikowano

T1: Oczywiście Chevrolet Chevelle SS - dobry na pościgi jak i na wyścigi,dobre przyśpieszenie i niezła sterowność.VW Scirocko w wersji ZACK też nie jest zły.

T2: Audi S5- na prawdę taran na pościgi,ma wielką masę i wygrywa pojedynki z policją,lecz ma słabą sterowność.Nissan Skyline GTR,Mazda RX7 BM i Camaro ZL1

T3: GTR R35,MB McLaren,BMW M3 E46.Evora jest również dobrym wyborem ze względu na zwinność.

Edit:

Aktualnie nie ma działającego darmowego hacka/trainer'a do pościgów i wyścigów ale jest działający Bot z Hakciem na TreasureHunt.

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/682342-inne-bot-rtdbot-with-treasure-hack/

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

T1 : Chevrolette Chevelle SS

T2: EL camino SS

T3: Lambo (wedlug mnie) ale w wyscigach odpada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...