Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wieczny problem z szajsowatym mbotem ....

karoleq99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zainstalowalem sobie tego niby fajnego mbota i kolega wytlumaczyl mi wszystko jak zrobic config itp. Mam swoj config i reszte i przez dzisiejsza noc wszystko dzialalo, bot bil , wracal na spota itp. Wylaczylem kompa po poludniu i wracam teraz, wlaczam bota nie moge sie zalogowac bo zla wersja. Czytalem o tym , sciagnalem program o nazwie hotspot shield i teraz tak nie ma. Ale pojawia sie kolejny problem. Gdy wczytuje swoj config i proboje odpalic klienta to jakis error i po chinku a na koncu (9) ??? Gdy nie wczytam swojego configu a tylko sie zaloguje, silk normalnie sie wlaczy. Zaladuje wtedy swoj config, bot idzie na spota zaraz.... bach. Gra sie wylacza czyli dc i juz nie moge wlaczyc klienta tylko musze resetowac mbota. Wieczny z nim problem. O co moze chodzic do jasnej cholery bo juz nie mam siły ? Zakladam ze net framework 4 mam , antyvir wylaczony, zapora wylaczona ....

Opublikowano

mi blad z "???" i "9" wyskakiwal tylko gdy serwer siadal lub byl przeludniony... to wylaczanie odpowiada komunikatowi "DC" ktore powinienes otrzymywac :) dziwi mnie jednak ze dostajesz tak juz bedac w grze i grajac... sprawdz czy masz aktualnego klienta twojego serwera + zainstaluj swoj serwer na nowo + zrob bota na nowo w nowym folderze gry :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja powiem tak :

problem ze zla wersja bota mi wystepuje jak : gdy odpalam przez silkroad.exe wyskakuje ze jest inspekcja

a po za tym chodzi pieknie

config zrob sobie nowy ( przed odpaleniem skasuj wszystkie poprzednie w folderze z botem ktorego odpalasz )

i jak pisal kolega wyzej :

kazdy bot w osobnym folderze

x

Opublikowano

nie wiem moze oto chodzi o tąą 9 co powinna byc w config tam gdzie jest lang=0 no chyba ze masz juz to zrobione.

Eh juz nie usune

Up Odkopal temat.

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...