Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak - od niedawna (paru miesięcy) w nowszych FPS'ach mam ping około 90 - 100 ms, podczas gdy wcześniej ping krążył w około 30 - 70 ms (MW2, BLR, MW3 etc.). Internet 100mb/s od Polsatu (w rzeczywistości 50mb/s), komputer nieformatowany, nieczyszczony (może poza rzadkimi czyszczeniami rejestru) od około 9 miesięcy (na format nie mogę sobie pozwolić).

Macie jakieś sposoby na poprawę pingu w grach?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Hm. Nie ma raczej jakiegoś sposobu na poprawienie pingu. Wyłącz cały syf Skype, GG, przeglądarki etc. Zostaw tylko samą grę. Jak masz Wi-FI to też coś musi być - zakłucenia, odległość etc. Spróbuj jeszcze CCleanera - dobry, szybki. Mi co tydzień usuwa 2 GB syfu. Jeszcze przeskanuj anty wirem całego kompa. Nic więcej nie zrobisz. Ew. zgłoś się do polsatu ...

he?

Opublikowano

wiadomo czego oczekiwać po pols(zm)atowskim internecie a zwłaszcza LTE , raz działa dobrze , raz źle ... jeśli tylko działa i nie popali nadajników :)

nie ma żadnych problemów poza problemem z ISP i użytkownikiem któremu się wydawało że kupił nieboski internet , z zabójczą prędkością i bez pingów... obudź sie człowieku i popatrz gdzie żyjesz a nie płacz przy wartościowościach łącza za które połowa userów by się już zamieniła i nawet nie narzekała

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To że masz tyle pinga może być spowodowane internetem.

Przykładowo miałem od innego dostawcy i ping wahał się w granicach 60-70.

Teraz mam nowego neta i ping w cs'ie jest w granicach 10-15. Zadzwoń do operatora

że masz wysoki ping i już. Oczywiście przed dzwonieniem powyłączaj wszystkie programy które

korzystają z internetu. Są tam jakieś programy do zmniejszenia pingu ale one prawie nic nie dają .

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...