Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Quest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio usunąłem wszystkie questy biologa bo były po angielsku/niemiecku. Usunąłem też całą zawartość folderu 20084 w object. Wgrałem wszystkie swoje przetlumaczone questy i wszystko dobrze wgrało. Testuje właśnie te questy. Wbiłem 4 poziom, wszystko ok z guestem 4lv. Wbiłem 7 poziom.. ee.. dostaje informacje "The Study of Biologist Chaegirab" i cały quest jest po angielsku.. Przecież usunąłem questa i wgrałem swój dobry po polsku. Sprawdziłem czy czasem nie pomyliłem i nie wgrałem angielskiego, ale nie.. Wszedłem do folderu 20084 w object i zauważyłem, że nie ma plików odpowiadających za collect_herb_lv7. Zauważyłem też, że w tym folderze nie ma również plików do biologa 90, więc przypuszczam, że ma to samo. Ponowne wgrywanie nie pomaga. Co mam robić? Po za tym skąd się bierze ten quest angielski skoro go nigdzie nie ma?

Opublikowano

A nie lepiej na spokojnie przejrzeć questy, wkleić ich nazwy do locale_list i dać sh make zeby usunelo caly object i wgralo na nowo te questy, ktore Ci sa potrzebne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...