Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z QUESTAMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Drogich uzytkownikow MPC FORUM mam maly problem z questami na serverze tzn testowalem questy i pisalem zeby sprawdzic jakie dzialaja.

Mam maly problem czytalem wszedzie ale nikt doklandi nie wyjasnil lub bylem slepy i nie potrafilem znalesc ale do zeczy ...

Mam prawie caly ekran questow i chcialem je jakos usunac ale nie ze wejde w object i z tamtad wywale nie nie oto kaman tak samo z hongkong_list mowili zeby usunac zawartosc ale i tak to nic nie daje

Chcem sie poprostu dowiedziec jak usunac questy z servera ale tak zeby ich wgl nie bylo tak jak bym wogole ich nie wgrywal

Kto pomoze bedize miasz wiecznosc like dziekuje :)

68888487823051815750.png

Opublikowano

Jak wywalisz questy z object, dasz w grze /reload q albo zrestartujesz serwer to ich nie bedzie. A usuwanie z hongkong_list nic samo w sobie nie da, musisz po tej operacji uruchomić programik "make" w glownym katalogu questow, we freebsd wpisujac: sh make po uprzednim wyczyszczeniu listy questow.

Opublikowano

No dokładnie, otwierasz plik, w którym masz wpisane questy, które mają się wgrywać.

Otwierasz go ( hongkong_list, locale_list itd.. ) usuwasz wszystko, przechodzisz do katalogu z questami ( cd /usr/.../quest i wpisujesz ./make )

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...