Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nazwy się ten film?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Kiedyś na TVP oglądałem taki fajny film i teraz nie mam pojęcia jak się ona nazywał.... Chodziło w nim miej więcej o to...

Facet wyciągnął z szafy stare wojskowe radio i chciał sprawdzić czy działa, na tym radio zapoznał drugiego faceta i tak ze sobą gadali okazało się że gada on sam ze sobą tylko że ten drugi on jest w przeszłości rozmawiali dzięki jakieś zorzy polarnej coś w tym stylu....

Wie ktoś może jak się ten film nazywa? Z góry dzięki za odpowiedzi za poprawną limit lików :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

Dzięki to właśnie to czego szukałem :D masz limit lików a pan z pierwszego posta mam nadzieje że dostał 5% w nagrodę :)

Temat do zamknięcia

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...