Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 Na PC

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem posiadaczem BF3 na PS3, oraz mam do niego premium. Ale teraz powoli zaczyna mnie to za przeproszeniem wkurwiać, że nie ma trybu wielkiego podboju i dużo na tym tracę ... Tak więc postanowiłem, że kupię BF3 i Premium na PC. Moje pytanie brzmi gdzie tanio i bezpiecznie kupię pełną persję gry i do niej premium? Kupuję przez internet!

Opublikowano

Cześć, jestem posiadaczem BF3 na PS3, oraz mam do niego premium. Ale teraz powoli zaczyna mnie to za przeproszeniem wkurwiać, że nie ma trybu wielkiego podboju i dużo na tym tracę ... Tak więc postanowiłem, że kupię BF3 i Premium na PC. Moje pytanie brzmi gdzie tanio i bezpiecznie kupię pełną persję gry i do niej premium? Kupuję przez internet!

Podaj specyfikacje PC bo może ci gra wogóle nie pójsć a tanio ? w carrefourze moja mama kupiła za 115zł mi na gwiazdke 2 miechy po premierze

graphic.png

Opublikowano
Podaj specyfikacje PC bo może ci gra wogóle nie pójsć a tanio ? w carrefourze moja mama kupiła za 115zł mi na gwiazdke 2 miechy po premierze

Procesor: Intel? Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz 2.83 GHZ

Zainstalowana pamięc RAM: 4,00 GB

Typ systemu: 64 bitowy system operacyjny.

Opublikowano

:) Jak to działa? Kupując wersję na PC pudełkową nie mam od razu kodu on-line, tak ? Bo trochę nie rozumiem tego ..

Np kupie stąd, i co dostanę?

http://allegro.pl/ba...2512588560.html

Sama przepustka on-line, czy normalna płytka z grą jednoosobową oraz przepustka on-line? Będzie like za pomoc! Zależy mi

na czasie!

Ps. Premium opłaca się tutaj? nawet tanio i gościu ma 99,5% pozytyów. Lapcie linka.

http://allegro.pl/ba...2511413175.html

Oraz jeszcze jedno, czy jak kupię to up, to będę mógł mieć Polską wersję językową? Tam w tym Origin mogę sobię to zmienić/utawić?

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Kupuj na KontaGier lub Keye ,najlepszym wyborem był by Origin. A drogi Panie ,jaką masz kartę graficzną?

Opublikowano

Podrzuci ktoś linka :)? A Premium też mogę kupić na originie? Jak 60zł?

"

Battlefield 3?

DOSTĘPNE DO POBRANIA

134,90 zł z VAT

Platforma:?PC

Poczuj bitwę! Przygotuj się na spotkanie z najbardziej realistyczną strzelaniną w historii, stworzoną za pomocą całkowicie nowego silnika Frostbite 2."

Za kurwę nie ogarniam tego origin itd na PC ...

Opublikowano

Ja tylko powiem, że ostrzegam Cię przed ruskimi wersjami, jest z nimi miliard problemów, a do tego lagują, radzę samego bf jak i premium kupować w zaufanym sklepie, ponieważ na internecie można kupić premium za które wyłapuje się banana.

52355735709006418626.png

Opublikowano

:) Jak to działa? Kupując wersję na PC pudełkową nie mam od razu kodu on-line, tak ? Bo trochę nie rozumiem tego ..

Np kupie stąd, i co dostanę?

http://allegro.pl/ba...2512588560.html

Sama przepustka on-line, czy normalna płytka z grą jednoosobową oraz przepustka on-line? Będzie like za pomoc! Zależy mi

na czasie!

Ps. Premium opłaca się tutaj? nawet tanio i gościu ma 99,5% pozytyów. Lapcie linka.

http://allegro.pl/ba...2511413175.html

Oraz jeszcze jedno, czy jak kupię to up, to będę mógł mieć Polską wersję językową? Tam w tym Origin mogę sobię to zmienić/utawić?

Wersja pudełkowa zawiera płyty z podstawową wersją gry oraz kod aktywujący grę. Będziesz musiał ściągnąć aktualizacje i tyle. (Wiem, masło maślane)

Tak, będzie PL.

Opublikowano

@up dzięki. Ogólnie wszystkim dziękuję za pomoc. Każdy ma like. Chyba wszystko się dowiedziałem. Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...