Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gdzie kupić Battlefielda

TosFFaFke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie ;)

Chcialbym dowiedzieć się, gdzie najlepiej zakupić klucz do gry. Od razu mówię, że nie chcę ruskich badziewi, chce kupic normalny, polski klucz. Gdzie najtaniej i najlepszy kontakt? :)

Opublikowano

Super, dzięki że powiedziałeś mi o promocji, która była kiedyś, na pewno dzięki temu uda mi się taniej kupić grę.

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Ja kupiłem w RTV EURO AGD czy coś takiego ,za 89zł.

Opublikowano

Generalnie na twoim miejscu poczekalbym na obnizke w sklepie origin ktore bardzo czesto sie zdarzaja a tak to raczej w media czy saturnie lub na allegro znalezc jakiegos sprzedawce z duza iloscia pozytywnych ocen.

Opublikowano

Nawet dobra oferta, jeżeli nie mieszkasz w większym mieście. Jeśli mieszkasz to w jakimś markecie na 100% będzie za 99 lub 89 zł, może być nawet taniej raz widziałem w "Karfurze" za 69 ;d. Więc :

- mieszkasz na wsi/ w małym mieście kupuj z tej strony

- w dużym mieście kup pudełko jeżeli chcesz mieć, a jak nie to bierz ze strony samego keya.

Opublikowano

W większym mieście nie mieszkam, a na pudełku mi nie zależy :) To jak, lepiej kupić na GameCodes czy keye?

Opublikowano

Załatwione, kupiłem już wcześniej na GameCodes :)

Właśnie gra mi się pobiera i mam pytanie: czy można zatrzymać pobieranie, wyłączyć komputer i np. wznowić jutro? Wiem, że steam ma taką możliwość, ale nie wiem jak z origin(pierwsza gra przez tą platformę).

Z góry dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...