Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Grac Itd

Xintris-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ nie zła grafika

+ spory arsenał broni

+ opcje modyfikowania broni

+ duży wybór trybów gry

+ sporo fajnych klanów (jest serwer przeznaczony tylko dla CW - Clan Wars)

- mnóstwo cheaterów

- sporo Abuse Elite którzy wywalają Cię za to że jesteś pro prostu lepszy niż oni

- częste problemy z grą, crashe lagi itp.

- "NX Kidy" ludzie (szczególnie szwaby) kupują NX za które mają wszystko co najlepsze już na niskich rangach, przez co stają się że tak powiem nie do zabicia

- mnóstwo noobów (szczególnie turków) którzy mimo iż jest napisane w nazwie rooma NO CQB / NO RPG / NO SPEC i tak wbijają do gry i wkurwiają wszystkich jak leci

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

+ jak na mma fps świetna grafika

+ ogromny arsenał broni

+ duży wybór trybów gry (od drużynowego fireteam do zwykłej nawalanki drużynowej - elimination)

+ duży wybór serwerów (do klanówek - Bull Terrier, dla słabszych graczy - Delta, do fireteam'ów - Foxtrot, dla lepszych graczy - Victor, dla początkujących - Winchester, Dla ludzi dających zarobić Nexonowi - Platinium oraz 3 ogólnikowe serwery - Charlie, Bravo, Alpha)

+ mnóstwo map czyli dla każdego coś dobrego :)

- Elite Abusers (wywalający za skilla)

- crashe, lagi

- nooby pojawiające się na roomach i denerwujące ludzi

- cheaterzy ....

Bywalec
Opublikowano

Mnie najbardziej co kręci w tej grze:

- Strasznie duużo broni

- Co tydzień (w środę) pojawiają się nowe eventy.

Z niektórych eventów możesz dostać za free itemy za nx ( kasę kupioną realnymi pieniędzmi )

- Dużo trybów gry

Czego nie lubię:

- hackę czyli dużo osób jedzi na hackach, ale prawdziwą plagą są ludzie widzący przez ściany

- mimo ogromnego arsenału broni ludzie ograniczają się do serii : G36, M4 oraz L96.

- jeśli kupisz sobie coś za nx typu cqb, full speed, spece itd. ludzie zazdroszczą i wyzywają cię od noobów

- pojawiają się błędy uniemożliwiające gre

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Zalety

- w miarę dobra grafika

- dużo wybór postaci

- dużo broni etc.

- dużo trybów

- dużo map

- gra dużo ludzi

- popularna gra

- duża grywalność

- eventy

- wybór założenia własnego klanu lub dołączyć do istniejącego.

Minusy

- częste lagi,crashe

- przewaga w rozrywkach dzięki NX

- NX kidy -.-

- dużo hacków

2uiyzh2.png
Opublikowano

Grafika która bije na głowe np. CS 1.6 czy Crossfire

Twórcy gry nie zapomnieli o grze serwując wiele wiele eventów niestety połowa z nich dla graczy wydających kase na Nx

Moim zdaniem gra typu Free to play pay to win

Nie pierdolcie, w porównaniu do kiedyś, hackerów jest w ch*j mniej

+1 :)

Hackerów naprawde ubywa taka prawda kiedyś to była liczba kolosalna pracują nad hackshieldem

Server dla klanowych wojen gdzie wbijamy lvl clanu

Nx'y nie pokonają dobrego gracza.

Największym minusem są problemy z grą typu crash...

Combat arms to gra która potrafi wciągnąć ze względu na to że im większy lvl tym większy arsenał broni/potem speców etc. do wyboru.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@Xordan - zauważyłeś gdzieś żeby ktokolwiek porównywał ca kiedyś a ca teraz jeśli chodzi o hacki -.-

Nx'y nie pokonają dobrego gracza.

+1 :)

Opublikowano

Jest jakis clan chetny ktory mnie przyjmie ?

Zobacz podpięty temat z clanami, na pewno znajdziesz coś dla siebie:

http://www.mpcforum.pl/topic/288629-i-ogoszenia-wasnych-klanw/

Opublikowano

Cóż ja mogę żec...

+Dużo broni

+Sporo lvli

+Sporo map

+Fajne tryby gier

+Można plikami gry "miotać" w dosłownym znaczeniu ;)

- za dużo dzieci (nie nx..ogólnie od ch^ja dzieciaków gra co wyzywają etc.)

- elite abuse jest dużo

- nie wiem jak teraz z hackerami ale podobno mniej

- jakieś tam błędy.

- lagi...;/

Opublikowano

Plusiki:

-Gra w trybie Pierwszoosobowym

-Roznorodnosc serwerow (normalne, super soldiery, dla NX kidow, dla noobow [KD <0.90], firetamowe, klanowe)

-Od *** broni (sama reklama mowila ze jest masa)

-ZOMBIE!!!!!

-Grafika oszalamia w porownaniu do innych gier Free To Play zajmujacych ok. 1GB

-Ewenty (mozna dorobic sie nawet perma jak ma sie tyle szczescia ile politycy klamia)

-Abilites

-Mozesz lazic MECHEM na pewnej mapie

-Mam grade COMMON 2lt4 i 1.40 KD(czemu takie patrz minusy 2 punkt oraz dlatego ze nie jestem Atomowym Koxem) wiec bez NXow mozna sobie jednak radzic

Minusy:

-Mimo ze NX kidy maja wlasny serwer to i tak wlaza na normalne

-Hackerzy (teraz sa tylko tacy ktorzy widza przez sciany, kiedys zabijali cie na spawnie i za 1 killa lapali 8)

-Elite Abussers (Boze jak ja tego nie nawidze)

-Od czasu do czasu jest crash

-Idioci ktorzy cie wyzywaja za to ze jestes lepszy (Ja traktuje to jako zalete bo sie z nich smieje ale dalem jako wade)

-Death Room z granatami x.x

-Drogie bronie na 1 dzien sprawiaja ze za szybko nie odejdziesz od kompa

Troche spozniony zapal ale dodalem kilka + i -

Edit: Musialem dopisac kompa na koncu sry

Bywalec
Opublikowano

Jest jakis clan chetny ktory mnie przyjmie ?

Wątpię żeby cię jakiś lepszy clan przyjął :)

Pograj troche, ogarnij gre i wtedy poszukaj clanu

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Wątpię żeby cię jakiś lepszy clan przyjął :)

Pograj troche, ogarnij gre i wtedy poszukaj clanu

Zaraz zobacze czy ta gra mocno sie rozni od cfa bo jesli tak to pozniej chyba bede musial zrobic konto jak ogarne juz gre bo tylko ratio rozwale sobie d;

Opublikowano

Ludzie czego wy piszecie teksty typu "nx kidy" ?

Gdyby nie ludzie ładujący kasę w tą grę nie mielibyście co tydzień nowych eventów

i częstych udoskonaleń w grze ;) sam biegam praktycznie zawsze na full nx i mam wyjebane na czyjąś opinię B)

I ktoś tam napisał że nx kid jest nie do zabicia o.O to pogratulować skilla :)

Plusy tej gry ?

Jest ich naprawdę ogromna liczba że aż strach wymieniać <3

Minusy ?

tylko jeden... hakerstwo :angry: a na rooma z elitą nikt wam nie każe wchodzić -.-

2096247301.png

Opublikowano

Czy naprawdę tak ciężko wpisać w google "combat arms europe" ? o.O

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice

Czy naprawdę tak ciężko wpisać w google "combat arms europe" ? o.O

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice

Wchodzilem ale nie rusza mi ten link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...