Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Wypełnienie ankiety ze Steam'a.

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mógłby mi ktoś pomóc wypełnić tą ankietę ? W dote 1 nie grałem nigdy, i nie wiem za bardzo ile złota zarabiałem przeciętnie na jednej grze :/

O to screen z pytaniami, proszę o odpowiedź, np. numerami.

62690966558829568924.png

Najlepiej :

1. Please .. level at the end ... : odpowiedź.

Błagam na kolanach, nagrodzę limitem plusów.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Na koniec można mieć 25 lvl

Można zdobyć około 20 - 25k kasy

Około 12 killi

Zginięć około 8

Kiedy zacząłeś, wpisz, że w 2k10 (lub wcześniej)

Ile grałeś max

Reszte sam wpisuj.

Co do Herosów wybierz: Pudge, Drown Ranger (Traxex), Eartshaker, Bone Fletcher (Clinkz) i Shadow Fiend.

Btw. jak przez takich ludzi, którzy wejdą na tą grę jak będzie F2P i nie będą umieli grać to rozerwe na strzępy =.=

Eh. Czuje się ten sentyment jak się pykało w Dote 1, gdzie ludzie mówili normalnie, zero flame i wyzywania (no jedynie gówno, gównix, kupazord etc.). A teraz przyjdą Ci takie dzieciaczki z LoL'a i gra przez nic w dupe ...

he?

Opublikowano

Spokojnie, chyba w lol'u też są ogarnięci gracze a nie jakieś jedne wielkie kupy gówna. Tak w ogóle to zaraz się nagrodzę, dzięki.

@P.S.

Kiedy i w jaki sposób otrzymam info, że dostałem klucz (jak mi się w ogóle uda go dostać..) ? Przez maila czy w bibliotece steama się pojawi ?

fb.com/myrodj

Opublikowano

Na maila dostaniesz na 100% (jeżeli podałeś prawdziwego). Ja np. przypadkiem zobaczyłem, bo rzadko kiedy wchodzę na maila, a musiałem coś wysłać. Mniej więcej wygląda to tak:

http://screenshooter.net/6372388/kevqfct

Na Steamie w bibliotece chyba Ci się nie pojawi. Dopiero jak wejdziesz na 'stronę' gry, to masz wtedy ten button 'Zagraj'.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...