Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvementMt2.pl [Dedyk]

MarVexify

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ze wy zarywacie nocki i expicie jak kretyni to wasz problem. Nie kazdy ma zamiar zdrowie kurwa tracic na napierdalaniu 24/7 na mpc czy metku. Sorry bicz ale wole sie wyspać w spokoju po za tym dzis sie dowiedzialem o serwerze bo nie zagladam czesto w zapowiedzi bicz. Reset ma być inaczej troszke graczy stracicie.. jak startujecie z serwerem to dawajcie prezke od razu a nie w zapowiedzi eh.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

To ze wy zarywacie nocki i expicie jak kretyni to wasz problem. Nie kazdy ma zamiar zdrowie kurwa tracic na napierdalaniu 24/7 na mpc czy metku. Sorry bicz ale wole sie wyspać w spokoju po za tym dzis sie dowiedzialem o serwerze bo nie zagladam czesto w zapowiedzi bicz. Reset ma być inaczej troszke graczy stracicie.. jak startujecie z serwerem to dawajcie prezke od razu a nie w zapowiedzi eh.

Skończ! Resetu nie będzie i koniec nie dociera?!

UppeD/dyk papu

Opublikowano

harnasiek chuj mnie to obchodzi ze nie siedzisz przed kompem ja mam czas i moge sobie grac w nocy kurwa pierdoli mnie to ze ktos nie chce tracic zdrowia jak nie chcesz tracic zdrowia to nie zaczynaj grac w metka bo to niszczy zdrowie

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Jak ściągnąć clijenta?

Wyskakuje mi:

"This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright."

Jak chce pobrać, ktoś poradzi?

Opublikowano

2x@UP atakują stronę poprostu f5 kilka razy.

@UP musisz pierw clienta oficialnego ściągnąć i wkleić patchera do niego.

Inaczej nie zadziała.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...