Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HouseCraft[Survival+Frakcje] [24/7]

Kav

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

HomeCraft już na 1.4.2 !!

Stęskniłeś się za dawnym Minecraft'em bez modów i bajerów ?

Ten serwer jest w sam raz dla Ciebie !

Survival + Frakcje ( stwórz frakcje, a potem użyj komendy by zabezpieczyć swój domek, )

onlinen.png

Online 24/7

20 slotów

informacjec.png

Serwer: Dedykowany Survival

Adres IP: 94.23.243.35:25795

Potwory: Tak

Nether: Tak

Zwierzęta: Tak

Premium: Nie / Tak

noweinformacje.png

Miła admnistracja, zna się na rzeczy, to nie jest kolejny serwer dedykowany który upadnie po miesiącu.

Pluginy : Typowo Survivalowe, Factions

Komendy do pluginu Factions :

/f create NAZWA_FRAKCJI - tworzenie frakcji.

/f desc TEKST - edycja opisu frakcji. (Kiedy ktoś wchodzi na teren frakcji, wyświetlany jest jej opis)

/f leave - odejście z frakcji.

/f join Nazwa_Frakcji - dołączenie do frakcji.

/f invite NICK - zaproszenie użytkownika do frakcji.

/f kick NICK - wyrzucenie danego gracza z gildii.

/f title NICK TYTUŁ - ustawienie komuś tytułu w frakcji.

/f c f - czat frakcyjny.

/f c p - czat publiczny. (Domyślny czat)

/f c a - czat sojuszu. (Widzą go frakcje, które są w sojuszu ze sobą)

/f claim - zajęcie terenu dla frakcji.* UWAGA: Tereny są wyznaczane automatycznie przez plugin, gracz tego nie robi.

/f unclaim - usunięcie danego terenu z frakcji (po prostu zostaje ten teren wolny, inni mogą go przejąć)

/f unclaimall - usunięcie wszystkich terenów frakcji.

/f ally Nazwa_Frakcji - wysłanie prośby o sojusz do danej frakcji.

/f neutral Nazwa_Frakcji - wysłanie prośby o pozycję neutralną do danej frakcji. (Domyślnie jest to ustawione)

/f enemy Nazwa_Frakcji - ustawienie innej frakcji jako wrogą. (Nie potrzebna akceptacja drugiej strony)

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten sam serwer,tylko inna prezentacja ponawiam mój post

Witam, napiszę recenzję o tym serwie bo jest wart tego żebym coś o tym wspomniał.

Ok zacząłem grać wczoraj, wszystko fajnie rydzyk199 po moim narzekaniu że nie da się kopiować itemów pozwolił mi używac x-raya oraz fly hack.to ja się cieszę i ciśne na x-rayu, założyłem gildie i gramy w 3.

Ok teraz nastepnę zaatakowała nas inna gildia, oczywiście wybroniliśmy. Lecz wtedy admini wkroczyli do akcji(my kontrowaliśmy)rydzyk na creativie ze swoim wyjebanym łukiem bronił ich bazy. Zabił jednego naszego w diaxowym eq, a oni sobie to zabrali, mnie też zajebał, ok co dalej

Zaraz potem oni atakują i przejmują nasz zamek, spoko.

Potem wkurwiony dzwonie do rydzyka i on oddaje mi itemy, my znowu w full eq diaxowym idziemy atakować, lecz co się dzieje? kochani admini dali mu takie eq że na hita nas zabija w diaxowym eq i full życia :) a on sam jest niesmiertelny

Dobra tak więc serwer jest dobry ale nie polecam go ponieważ administracja jest do dupy.

Podsumowując jeśli chcecie być Jeba*** w dupe to zapraszam na serwer :)

Jakieś pytania? Zapraszam na skype : Psychol1997

Dołaczam screen że rydzyk usunie mojego posta na forum :> http://iv.pl/images/...72837994381.png

x

Pomocnik
Opublikowano

Ten sam serwer, ta sama prezentacja ponawiam mój post

Witam, napiszę recenzję o tym serwie bo jest wart tego żebym coś o tym wspomniał.

Ok zacząłem grać wczoraj, wszystko fajnie rydzyk199 po moim narzekaniu że nie da się kopiować itemów pozwolił mi używac x-raya oraz fly hack.to ja się cieszę i ciśne na x-rayu, założyłem gildie i gramy w 3.

Ok teraz nastepnę zaatakowała nas inna gildia, oczywiście wybroniliśmy. Lecz wtedy admini wkroczyli do akcji(my kontrowaliśmy)rydzyk na creativie ze swoim wyjebanym łukiem bronił ich bazy. Zabił jednego naszego w diaxowym eq, a oni sobie to zabrali, mnie też zajebał, ok co dalej

Zaraz potem oni atakują i przejmują nasz zamek, spoko.

Potem wkurwiony dzwonie do rydzyka i on oddaje mi itemy, my znowu w full eq diaxowym idziemy atakować, lecz co się dzieje? kochani admini dali mu takie eq że na hita nas zabija w diaxowym eq i full życia :) a on sam jest niesmiertelny

Dobra tak więc serwer jest dobry ale nie polecam go ponieważ administracja jest do dupy.

Podsumowując jeśli chcecie być Jeba*** w dupe to zapraszam na serwer :)

Jakieś pytania? Zapraszam na skype : Psychol1997

Dołaczam screen że rydzyk usunie mojego posta na forum :> http://iv.pl/images/...72837994381.png

Rydzyk napisał tak ponieważ używałeś kill aury i wyzywałeś administracje. Więc nie ma powodu by niszczyć dobrą reputacje serwera.

Zapraszam na serwer !:)

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Kill aury, co to w ogóle jest, administracje zacząłem wyzywać po tym jak daliście mu super wyjebane eq.

Nie muszę niszczyć dobrej reputacji serwera bo on już jej nie ma

x

Pomocnik
Opublikowano

Kill aury, co to w ogóle jest, administracje zacząłem wyzywać po tym jak daliście mu super wyjebane eq.

Nie muszę niszczyć dobrej reputacji serwera bo on już jej nie ma

Ta osoba zakupiła VIPa i dostała 100 lvl, więc nie widzę powodu by nie mogła używać ekwipunku..

Nie udawaj że nie wiesz co to kill aura ;]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Nie, nie wiem bo od 2 dni gram na serwerach po dużej przerwie, i ta osoba nie miała VIPa więc nie pierdol, by pisało koło nicku [VIP] nic nie pisało, chcesz dyskutować zapraszam na skype :>

x

Pomocnik
Opublikowano

Nie, nie wiem bo od 2 dni gram na serwerach po dużej przerwie, i ta osoba nie miała VIPa więc nie pierdol, by pisało koło nicku [VIP] nic nie pisało, chcesz dyskutować zapraszam na skype :>

Wtedy jeszcze nie było obok [VIP] permissions nie było do końca skonfigurowane ; ]

Stop SPAM ^^

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

To przestań kłamać :> Po za tym pytałem skąd on ma takie itemy nikt nie odpowiadał :> Dostał od kolegi admina i tyle :>

A właśnie był już VIP w permissons, bo jedna osoba go miała.

Przestań kłamać i zakończ ten spam. :)

x

Pomocnik
Opublikowano

To przestań kłamać :> Po za tym pytałem skąd on ma takie itemy nikt nie odpowiadał :> Dostał od kolegi admina i tyle :>

A właśnie był już VIP w permissons, bo jedna osoba go miała.

Przestań kłamać i zakończ ten spam. :)

Poprosze dowody ; ]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Nie mam bo wbił jakiś gościu z numerami i zaczął spamować :))

Możesz logi podesłać to zobaczymy :)

Bede specjalne sprawdzal logi bo ktoś niesłusznie osądza adminsitracje ; ]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Nic sprawa została wyjaśniona ; ]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

w Dupe :)

Dzięki ;]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Nie została wyjaśniona, czekam dalej na logi

Administracja jest chyba upośledzona próbując mi coś wmówić cały czas, no nic, rozsądnym radze tam nie grać :)

x

Pomocnik
Opublikowano

Prosimy by hejterzy nie wchodzili, bo to tylko niszczy dobra atmosfere na serwerze ; ]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Byłem na tym serwerze i nie wracam jak mi się serwer nie podoba proszę o bana i z tym tak jest wiem że zaczyna dopiero ten serwer ale na początek polecałbym więcej slotów dziękuje za uwagę pozdrawiam Bjarni

Pomocnik
Opublikowano
Nie została wyjaśniona, czekam dalej na logi Administracja jest chyba upośledzona próbując mi coś wmówić cały czas, no nic, rozsądnym radze tam nie grać :)

Może wkońcu skonczysz spamować ? Game logów nie bede specjalnie z całego dnia sprawdzał bo Tobie sie zachciało, dostałeś bana za kill aure i wyzwiska. Tyle na ten temat, bedziesz mogl napisac odwolanie na forum które niedługo powstanie ( gdy będą na to środki ;] )

Byłem na tym serwerze i nie wracam jak mi się serwer nie podoba proszę o bana i z tym tak jest wiem że zaczyna dopiero ten serwer ale na początek polecałbym więcej slotów dziękuje za uwagę pozdrawiam Bjarni

Bjarni sorki ale serwer niestety dopiero zaczyna dlatego jest tylko 10 slotów, bedzie gdzieś około 20-25, ludzie nie narzekają potrafią zrozumieć że wszystkiego się tak szybko nie da zrobić ; ]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Czytajcie regulamin i informacje dot. VIPA!

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

@@@

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

@@@

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Czy dobrze zrozumiałem , serwer do niczego

bo nie możesz wpisać nicku z _ ?

... Heh jesteś dziwnym człowiekiem nie możesz

wpisać innego nicku?

Nie gram na tym serwerze ale nie posądza się

serwera po tym jak nicku wpisać nie możesz...

Żenada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...