Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto?

TrolxD1s1274

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ze na takie cos bys potrzebowal w chu... czasu to po 1 po 2 znajdz sobie najlepiej 2-3 znajomych ktorzy ci pomoga i moment zrobisz lecz nie widze w tym zadnego sensu... ^^ Najlepiej zrob sam potezne konto i miej satysfakcje z tego ze stworzyles je sam bez zadnego kombinowania co prawda zajmie ci to sporo czasu ale jak wbijesz np. 16 lvl to zaprosza cie do jakiegos ciekawego klanu i jesli bedziesz np. aktywny to dostaniesz siano z klanu...

Nie wiem jak z tymi kryteriami bo kazdy klan ma inne wiec ci nie powiem ale w wiekszosci jest najwazniejsza aktywnosc po np. tygodniu daja ci kase a ty tam licytujesz co chcesz na aukcji.

czeslaw118434.jpg
Gość Pan Szymek
Opublikowano

heh ja tak robie ;] mam premium bo zalozylem konta przez link co bym na forum 6 kont 15kk dziennie

Przecież tyle można słabym kontem w godzine na dk/boss dk zrobić.

Opublikowano

@Up. Wystarczy robić orbitki.

@Miszczu. Pomijając, że tracisz też kasę na ammo, jeśli nie masz full lf3.

@Topic. Opłaca, jeśli masz masę czasu.

Opublikowano

Dokładnie na to trzeba mieć czasu od zarąbania. Słabe konto na DK sie nie nadaje jeżeli sam latasz oczywiście na DK zyskasz bardzo mało kasy wliczając w to kupno amunicji. Ja nie kombinował bym. Zrób jak mówi Jonathan i bedzie dobrze, jak pograsz troche i będziesz miał dobre konto to na prawdę będzie się czym chwalić. Pozdrawiam ( Jonathan +)

Cześć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...