Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4 League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chce polecić gre każdemu kto choc troche lubi parkoura strzelaninke dobra grafe lub zrecznosciowe mutiplayery

Krótki opis:

S4 League jest to typowy "shooter" z elementami zręcznościówki. Widok zza pleców bohatera bardzo ułatwia prowadzenie go. Gdy wejdziemy do gry, najlepiej przystąpić do tutoriala gdzie nauczymy się podstawowych ruchów i kombosów. Polecam to każdemu początkującemu, ze względu na nagrody jakie czekają nas za przejście samouczka. Teraz możemy przejść do sklepu by kupić podstawowe wyposażenie. Jesteś miłośnikiem walki wręcz to miecz będzie idealnym rozwiązaniem, cenisz sobie walkę z dystansu zdecyduj się na zakup broni maszynowej. Wybieramy lobby, interesujący nas pokój i klikamy start game.

Gra przenosi nas do różnorodnych aren, na których walczymy lub próbujemy zdobyć "gola" dla własnej drużyny poprzez umieszczenie piłki w miejscu respawnu przeciwnika. Oczywiście na koniec podliczane są punkty drużynowe i indywidualne, za które dostajemy doświadczenie oraz pieniądze. Każdy z graczy rozpoczyna tym samym bohaterem jednak w miarę rozwoju postaci może wybrać jedną z siedmiu dostępnych strategii. Poprzez umiejętny dobór rzeczy i skilli, możemy zostać: Strikerem, Tankerem, Healerem, Backerem, Invaderem, Defenderem i Assasinem. Napewno każdy znajdzie tu coś dla siebie. Kto grał w Rakiona lub GunZ Online będzie w siódmym niebie. Nie ma tutaj miejsca na nudę, ciągła akcja nie pozwala ani na chwile odejść od komputera. Naprawdę w tych 304 megach dostajemy rozrywkę na całe tygodnie. Polecam.

są cheaty ale niestety nie są łatwe do zdobycia oczywiscie są lvl i rangi.

Wymagania nie sa duze :P polecam tylko zeby byl net 1mb bo beda lagi 6 vs 6:P

Na serwie gra duzo polakow ( jak wejdziemy na english)

Moj nick: olejkoks gram only free2 english

Down:

To jest ukryta treść, proszę

Reje:

To jest ukryta treść, proszę

Nauczam nowych moje gg: 13666457

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Ta niezła gierka,ja wejde lub będę próbował na nią wejśc jak dodadzą Story Mode czy jakoś tam,bo teraz do nawet na serva 1h nie mam zamiaru wbijac żeby jakis hacker mi się wpierdalał ;/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

hakerów jest malo :) serio :) Arcade mode to bedziesz czekal i czekal :> uwież mi za szybko go nie dadza :) jakby co moge cie poduczyc :>

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Ty mnie poduczyc ^ ^.Myślisz że po jakiego ja skończyłęm gre?Za dużo noobów grało, a na randze Pro dedali mnie ci hackerzy i dupa z expa było ;/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"