Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ryby czy malze

edeenka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie gram na monastyr od dzis ;p Znalazlam jakas stara postac 33lv i lowie ryby mam 40+ i pytanie lepiej sprzedawac ryby 300-400k czy malze 5kk-6kk? bo otwierac rybki to troche ryzyko jest ;] A i tak wogole moze jakis lepszy zarobek jest, mozecie mowic. Bo jak fishbot to tylko na 1 konto bo na drugim expie glowna postac. Uzywam m2boba jak co. Moj kapital to 2 malze i 12kk i to tyle ;p

Opublikowano

Otwieraj rybki, to nic, że ryzyko, ale średnio z 90 ryb dropi 4+ małże, jednak zdarza się też i mniej, ale radzę otwierać.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak mówisz że na tym serwerze takie drogie rybki, to lepiej sprzedawaj je. Małże trudno wylatują z rybek.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Małże , nazbierasz całe eq rybek i otwierasz. Lecz to zależy od szczęścia , ja do tego nie mam szczęścia specjalnego to mi z całego eq rybek wylatuje 1-3małże , chociaż ostatnio wyleciało 5 małży a nawet full eq nie było zapełnione rybami. Więc otwieraj rybki , postaw FishBota i gitez.

Lord Zibi

Opublikowano

Odpal bota na noc na rybki... Wg. obliczeń wychodzi, że raz na 15 rybek by małż musiała wylecieć aby opłacało się je otwierać... Więc jeżeli rybki schodzą to lepiej te rybki sprzedawaj... Chociaż jak bota na noc zostawisz to eq Ci zapełni... Ogólnie to ja bym zrobić tak... Jak na krótko to zostaw bota na same rybki, jak na noc to na małże... ;)

Bywalec
Opublikowano

Sprzedawaj rybki, ja tak zarabiałem przez ponad 2 lata i wychodziło mi to na dobre.

Gdybyś otwierał ryby i czekał na małże,to byś prędzej kur*icy dostał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...