Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbugowane boosty

WaLo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś wpisałem sobie tego koda na boosty i nagle coś zlagowało strone i mi pokazuje -1 boostów

Jak chce go wpisac ponownie to mi pisze tak:???NFS_SYSTEM_HTTPEXCEPTION???!

I co mam poczekać czy od razu pisać do EA ?

Opublikowano

Przeglądałem właśnie na fejsie komentarze i uwierz, że nie ty jeden tak masz. Najwidoczniej kolejny skromny błąd na urodziny. W dodatku nie można kupywać boostów, strona nie działa. Ach te EA :)

143516sygna.png

Opublikowano

Mam to samo. Wpisałem kod na boosty, wywalił błąd Internal Server Error i mam -1 boost. wtf?

<<< Cieszę Się >>>

//Spam

Opublikowano

EA mialo jakis blad na stronie i trzeba wysylac do nich maile z screenem i opisem mojej siostrze oddali SBki

mr2xd.png
Opublikowano

ja też tak mam kod który powinien dodać boosty nie dodał a na początku miałem 3.5k SB!!!! i mi się usunęło!! o to kod na 750 3X25-6FNC-H7KP-JKH4

Opublikowano

Bo powalili coś z serwerami i dlatego macie błędy.Dużo graczy tak ma.Prawdopodobnie jutro będzie patch awaryjny,który ma to naprawić ale nie wiadomo.Póki co nie spamcie że Wam coś nie działa bo to wina serwów.

@Down

Tu nie chodzi o płacz i użalanie się tylko o wyjaśnienie problemu i pomoc.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Pitch_Black po to powstal chyba ten temat zeby pouzalac sie prawda? Od tego jest forum...

Ja mam dokladnie taki sam problem co forumowicze wyzej, z tym ze ja na dodatek mam bardzo spowolnione dzialanie clienta gry w gratisie... to nie jest wina komputera, gra wczesniej chodzila normalnie teraz zeby wejsc do gry czekam ok. 5min, tak samo jest z zakupem jak i ze sprzedaza czegokolwiek... wyskakuje "powazny blad"

Tak mysle ze to na tyle, nic tylko czekac do patcha ktory naprawi wszystko i znowu zablokuje nam hacki :P

94go1x.jpg
Opublikowano

Walic te hacki na bank zrobia nowe. Do tej pory myslalem ze ja mam tylko problem z wolnym clientem, przy takiej predkosci jak nfs dziala teraz nie da sie grac.

Pitch_Bllack

za lekko rozdajesz te warny chyba masz zly 2 dzien.

Ja wyrazilem swoje zdanie pod tematem i dostalem warna a typek ktory napisal post typu "no" nie dostal nic.

mr2xd.png
Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja nie mam z tym problemu, wcześniej nie patrzyłem, ale teraz po wpisaniu kodu od razu dostałem 750 boostów, a sam client dobrze chodzi.

Opublikowano

Wszedłem na stronkę i mi wróciło do tych boostów co miałem wcześniej ponownie wpisałem kod i działa : )

Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...