Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jabber

Thervel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógł by mi ktoś wyjaśnić jakiego klienta muszę ściągnąć oraz co zrobić żeby odpalać raz na 24/h Kbota?

Wiem że to może troszkę nubiarskie pytanie ale na stronie jabbera jest dosyć sporo do ściągania :],Z góry dziękuje.

Opublikowano

SCiagasz po prostu kbot'a ... wpisujesz log pasy... , i masz traial 24 h .. do puki go nie wyłaczysz proste -.-

Chcesz dalej bocic wykupujesz ...

Opublikowano

Z jabbera sie nic nie sciąga w jabberze sie tylko rejestrujesz a kbota scigasz z kbotik.com i na pierwszej stronie masz kbot download klikasz to potem wyskoczy strona rghost jakos tak i klikasz pobieranei kbot sie pobiera potem go tylko zainstalować i wpisać passy z konta jabber tu sie rejestruj:

https://register.jabber.org/

No i jak właczysz kbota na dole w pasku bedziesz mial zieloną strzałkę w prawo klikasz ja potem na dole masz zakladke Login klikasz to i wpisujesz to wszystko co wpisales w rejestracji na jabberze i wtedy odpalasz swoje konto w kbocie i koniec

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

@Up... omg , powiedzialem zeby scignol sobie kbota.. omg -.- bo jabber jak on chce traiala to po chuja mu? , mysl troche

Strona

kkbot.eu

Opublikowano

Bo bez jabbera, nawet triala nie użyje.

Rejestrujesz się na jabber.org.

KBotCC ma wbudowanego klienta, nic nie trzeba ściągać poza KBotem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...